Cea mai mare greşeală care aduce ghinion financiar. Alina Bădic: „Vom fi foarte aspru penalizaţi”

Astrologul Alina Badic a dezvăluit care este cea mai mare greșeală care aduce ghinion financiar în 2024.

31 ian. 2024, 09:54
Cea mai mare greşeală care aduce ghinion financiar. Alina Bădic: „Vom fi foarte aspru penalizaţi”
Horoscop Alina Bădic. Ce zodii vor avea o săptămână de aur. Decembrie începe bine pentru Scorpioni

Astrologul Alina Bădic  a vorbit pe B1 TV, la „News Pass”, despre greșeala care aduce ghinion pe plan financiar. Aceasta susține că „vom fi foarte aspru penalizați” și „vor exista ghinioane financiare” dacă vom face lucruri care nu ne aduc bucurie sufletească.

Cea mai mare greșeală care aduce ghinion financiar.  Astrolog Alina Bădic

„Dacă până acum, cu Pluto în Capricorn, puteai să avansezi foarte mult financiar dacă te poziționai bine social, profesional, dacă aveai o relație foarte bună cu persoane care, sigur, aveau autoritate în domeniul tău (…), Pluto în Vărsător vorbește mai degrabă despre o susținere pe care o vom avea dacă vom propune către univers ideile noastre pe care le putem avea funcționând la parametrii maximi din punct de vedere al inteligenței superioare, adică pur și simplu să devii atât de bun profesional și să gândești cum poți să fii bun, cum poți să aduci expansiune, cum poți să vii cu tot felul de idei”, a spus Alina Badic.

Horoscop Mihai Voropchievici februarie 2024. Zodia care păşeşte pe gheaţă subţire

Astrolog Alina Bădic: „Aceasta este greșeala cea mai dură, cea mai puternică pe care o putem face”

„Trebuie să te gândești unde faci greșeli și să nu le mai faci. De ce să ai un loc de muncă care nu îți produce niciun fel de bucurie și nu te motivează, nu poți să fii cel mai bun? Cu orice risc, nu există ca universul să nu ne ajute, dacă noi nu vom renunța zonele moarte, cum se spune, adică zonele în care noi nu mai avem bucurie sufletească. Nu există! În schimb, vom fi foarte aspru penalizați – și aceasta este greșeala cea mai dură, cea mai puternică pe care o putem face, și anume să facem lucruri care nu ne aduc bucurie sufletească, și atunci va exista stagnare financiară, vor exista ghinioane financiare”, a adăugat Alina Bădic.

Alina Bădic anunţă noroc cu carul pentru 3 zodii. Pentru cine urmează o săptămână „de aur”

Totodată, astrologul trage un semnal de alarmă cu privire la persoanele pe care alegem să le ajută. „Este foarte important să nu ne pierdem sporul, cum se spune. Atenție, totuși, pe cine ajutați! Trebuie să ajutăm, dar trebuie să fim foarte atenți să nu fie și persoane care (…) aduc ghinion (…). Sunt persoane care trebuie să treacă prin perioadă de penitență financiară și trebuie să fim foarte atenți să nu intervenim într-un mod în care am putea supăra planul divin”, a mai afirmat Alina Bădic.