Previziuni rune. Inguz aduce pace şi armonie, Perth deschide noi căi

Inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

06 sept. 2023, 13:54
Previziuni rune. Inguz aduce pace şi armonie, Perth deschide noi căi

Previziuni rune. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 6 septembrie 2023
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Ce spune despre tine ziua în care te-ai născut. Mihai Voropchievici dezvăluie de ce nativii născuți joia sunt speciali
De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Previziuni rune pentru BERBEC
Runa etalata – Inguz : Inguz este numita dupa zeul eroic Ing care a unit poporul viking si i-a lasat in pace si armonie. Asadar, Inguz este unitate, pace, intelegere si armonie, dar simbolizeaza si dragostea de netagaduit intre partenerii romantici. Inguz mai reprezinta completitudinea rezultata dupa o nastere, dupa un orgasm masculin. Este asociata cu intregirea, cu sexualitatea sanatoasa si cu familia puternica si afectuoasa. Anunta un camin sigur si sanatos. Inguz este protectoare.

Citește și: Horoscop 4-10 septembrie 2023. Mihai Voropchievici dezvăluie cum se va schimba viața Leilor și de cine se îndrăgostesc Peștii

Previziuni rune pentru TAUR
Runa etalata – Mannaz: La nivel filosofic, runa Mannaz reaminesteste ca toti suntem UNUL. Toate scorpurile, telurile personale contribuie, de fapt, la implinirea unui scop maret, continuarea vietii umane. Runa se refera si la comunitatea spirituala, biserica, grup religios, in care individual interactioneaza, anuntand fie o intalnire, fie intensificarea relatiilor.

Previziuni rune pentru GEMENI
Runa etalata – Nauthiz: Aceasta runa simbolizeaza nevoia, necesitatea. Poate o nevoie nu a fost recunoscuta sau nu a fost implinita, dar de rezolvarea ei depinde drumul vindecarii tale in viata. Trebuie schimbata o actiune, astfel incat aceasta nevoie sa fie satisfacuta, iar tu sa mergi mai departe pe drumul implinirii tale.

ETALARE RUNE pentru RAC
Runa etalata – PERTH: Runa germanica Perth semnifica initierea, treburile aflate in stare de taina si secret. Cand primesti aceasta runa, ti se transmite sa ai incredere in fortele puternice care dirijeaza planurile de existenta pentru ca acestea actioneaza sa aduca schimbari mari si modificari in viata ta. Acestea sunt benefice si pot fi sub forma de castiguri subite sau relatii neasteptate care intra in viata ta cu un rol bine definit. Este timpul sa te ridici deasupra a ce este acum viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.