Previziuni RUNE iunie 2023 pentru zodii. Runa Nauthiz este inversată şi aduce probleme

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna iunie 2023. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

30 mai 2023, 14:45
Previziuni RUNE iunie 2023 pentru zodii. Runa Nauthiz este inversată şi aduce probleme
https://www.romaniatv.net/afla-care-sunt-cele-trei-zodii-care-vor-fi-protejate-de-universul-astrelor-pestii-au-parte-de-revelatii_7465931.html

Previziuni RUNE iunie 2023. Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Horoscop 31 mai 2023. Vine vara, toate zodiile fac planuri de vacanţă. Grijă mare la oferte!
Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii iunie 2023 si ce transmite fiecare:

Mesaj rune iunie 2023 pentru BERBEC
Jera

Aceasta Runa simbolizeaza ciclurile si indica faptul ca te afli in fata unuia nou si benefic pentru tine. Te vei simti mai productiv si motivat sa incepi un nou capitol in viata ta pe un anumit domeniu. Este si semn ca e vremea sa cureti vechiul ca sa faci loc noului sa vina. Este un simbol mistic pozitiv pentru crestere si fertilitate.

Horoscop iunie 2023. Cristina Demetrescu anunţă că plouă cu bani pentru o zodie

Previziuni RUNE iunie 2023 pentru TAUR
Nauthiz (inversata)

Daca runa este in picioare, inseamna probleme asociate in primul rand cu lumea exterioara, aceeasi runa, dar inversata, arata clar ca cauza raului este in interiorul tau. Incearca sa intelegi daca situatia ta actuala iti aminteste de ceva? Probabil ai mai intalnit asa ceva inainte – poate chiar de mai multe ori? Daca raspunsul este pozitiv, atunci incearca sa raspunzi la intrebarea cum este situatia anterioara similara cu aceasta? Este posibil ca asemanarea sa aiba un caracter aproape mistic – aceleasi detalii, circumstante si date. Daca da, atunci poate ca trebuie sa-i acorzi atentie. Cu toate acestea, cel mai remarcabil lucru este altceva. Daca iti amintesti sentimentele – cum s-au dezvoltat, cum s-au schimbat – si le compari cu ceea ce experimentezi acum, probabil vei gasi un model ciudat: sentimentele trecute si actualele nu difera unele de altele; doar „decorul” s-a schimbat.

Previziuni RUNE iunie 2023 pentru GEMENI
Raido

Daca analizezi situatia actuala – stii ca esti deja pe drumul tau catre ceva. Daca intrebi despre viitor, este o cale lunga in fata ta. Este posibil, poti construi unele relatii sau poti participa la un proiect. Si orice ar fi, runa iti spune arata ca nu trebuie sa stai intr-un loc si ca trebuie sa treci la treaba pentru atingerea scopului specificat. Aminteste-ti ca drumul din fata este deschis. Fa pasii cu indrazneala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.