URMĂTORUL RETROGRAD, din 1 MAI 2023! Planeta morții și a renașterii revine în Capricorn. Să ne îngrijorăm?

În timpul lui Pluto retrograd 2023, s-ar putea să te aștepți ca influența planetei pitice să slăbească, să scadă sau să se comporte într-un mod contrar.

27 apr. 2023, 08:00
URMĂTORUL RETROGRAD, din 1 MAI 2023! Planeta morții și a renașterii revine în Capricorn. Să ne îngrijorăm?

Pluto reprezintă regenerare, reînnoire și renaștere. Deși nu se simte așa, situațiile sunt rezolvate rapid și eficient cu Pluto. O perspectivă proaspătă și o atitudine diferită, aceasta este ceea ce Pluto trebuie să fie. Permite unei persoane să vadă de o manieră neconvențională, să-și schimbe sau să crească perspective și să obțină șanse noi în viața de zi cu zi.

Pluto va intra în Vărsător pe 23 Martie și va tranzita acest semn până pe 11 Iunie 2023. Pluto va retrograda în 2023, mai întâi în Vărsător (până pe 11 Iunie) și apoi în Capricorn până pe 11 Octombrie. Când vine vorba de retrograd, cei mai mulți dintre noi se gândesc la ravagiile provocate de Mercur. Cu Pluto, totuși, suntem pregătiți pentru un alt tip de energie pe măsură ce se mișcă înapoi.

Când Pluto intră în retrograd, îți poți analiza emoțiile și te poți accepta așa cum ești. În timpul lui Pluto retrograd 2023, s-ar putea să te aștepți ca influența planetei pitice să slăbească, să scadă sau să se comporte într-un mod contrar. La urma urmei, suntem atât de obișnuiți cu Mercurul retrograd și cu efectul său opus.

Cum te lovește norocul în funcție de zodie. În ce fel este afectat fiecare nativ în parte de energiile astrale

Cu toate acestea, în mod ironic, influența plutoniană devine mai intensă în timpul retrogradului. Așteaptă-te la întâlniri și mai profunde cu lucruri care se află sub suprafață.

Majoritatea planetelor în retrograd sunt oarecum inversate – adică influențele lor pot fi destul de opuse față de ceea ce sunt de obicei. În cazul lui Pluto, atunci când este retrograd, influențele sale nu sunt inversate sau opuse; mai degrabă, pare să intre în suprasolicitare.

Poate fi foarte intens și chiar mai înfricoșător.
Pe măsură ce Pluto direct ne obligă să facem față provocărilor din afara noastră, Pluto retrograd te obligă să privești în interiorul tău și să faci față provocărilor. Acest lucru poate fi uneori deranjant, deoarece transformările pe care le trecem sub influența retrogradului lui Pluto tind să necesite o descompunere completă a vechilor moduri și idei, înainte de a putea merge din nou mai departe.

Horoscop mai 2023. Zodiile care vor primi veşti fabuloase, vor avea magnet pentru bani, noroc în dragoste şi în succes în carieră

Pluto ne aduce față în față cu sinele nostru umbră. Adesea considerăm sinele umbră „partea întunecată”. Sunt emoțiile și dorințele noastre negative pe care le suprimăm, de multe ori nu ne place să recunoaștem, confruntându-ne cu acele părți din noi înșine care nu ne plac. Când Pluto devine retrograd, este un moment excelent pentru a face eforturi pentru a te regenera.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.