Previziuni rune magice pentru weekend: URUZ te ridică, BERKANA te coboară. Numai WUNJO aduce protecţie totală

Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

08 sept. 2023, 13:45
Previziuni rune magice pentru weekend: URUZ te ridică, BERKANA te coboară. Numai WUNJO aduce protecţie totală

Previziuni rune magice pentru weekend. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Horoscop special: Chiron este retrograd în Berbec până în 27 decembrie 2023. Afirmații zilnice pentru ZODII ca să profite de energia Vindecătorului rănit

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru weekend.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Cele cinci zodii care se vor îmbogăți în 2024. Acești nativi scapă de griji pe plan financiar

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Previziuni rune magice pentru weekend pentru BERBEC
Runa etalata – URUZ (cu fata in jos). Daca simti ca esti jos, tine mintea ta sa constientizezi ca de jos nu se poate lua decat in sus. Nu lasa regretele trecutului sau fricile viitorului sa te opreasca sa te bucuri de prezent. Pierzi energie sa te gandesti la ce nu mai poti schimba sau sa te temi de ce nici nu a venit inca ! Gaseste in prezent compania prietenilor buni si familiei si vizualizeaza-ti visele, ca prim pas spre a le implini.

Previziuni rune magice pentru weekend pentru TAUR
Runa etalata – ODIN. Aceasta este runa fara niciun simbol pe ea ceea ce nu inseamna „nimic” ci inseamna „orice este absolut posibil oricand”. Este simbolul Universului, al unimii vaste si al totalitatii absolute. Este un moment in care sa stai in tacere, liniste, nemiscare. Contempla viata ta si viata in general. Simte spiritul si claritatea mesajului sau. Ai incredere in destin.

Previziuni rune magice pentru weekend pentru GEMENI
Runa etalata – BERKANA. Scufunda-te adanc in orice faci, cu atentie si prezenta. Da la o parte orice rezistenta ca sa poti incepe si face munca asa cum trebuie. Daca ai colturi intunecate, curata-le acum. Daca ai nevoie de ajutor sa iti cureti aceste colturi, cauta un expert. Doar atunci creezi loc pentru ca recolta sa iasa la lumina.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.