Previziuni rune. MANNAZ ajută relaţiile, NAUTHIZ cere sacrificii. Ce spun pietrele magice pentru fiecare zodie

Etalare zilnica RUNE mistice vineri 18 august 2023. Mesaje din magia supranaturalului. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

17 aug. 2023, 23:39
Previziuni rune. MANNAZ ajută relaţiile, NAUTHIZ cere sacrificii. Ce spun pietrele magice pentru fiecare zodie

Previziuni rune. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru vineri 18 august 2023
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Zodia căreia îi va surâde norocul pe plan financiar! Este timpul să pună în practică tot ce a învățat

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Previziuni rune pentru BERBEC
Runa etalata – MANNAZ. Aceasta este runa relatiilor, a omenirii si a aerului vietii dintre si din oameni. Energia runei este aliniata cu Odin, Tatal ceresc si Frigg, Mama Pamant. Viata ta se desfasoara intre cer si pamant. Runa iti indica faptul ca esti foarte sociabil sau ar trebui sa fii pentru ca prin oameni iti vin realizarile. Implica-te in servirea altora, in munca de voluntariat. Da o mana de ajutor. Relatiile iti sunt implinite si oamenii te iubesc.

Previziuni rune pentru TAUR
Runa etalata – NAUTHIZ (cu fata in sus). Ca sa ai succes, este nevoie mai intai sa faci mici sacrificii, exact asa cum maestrii de sah trebuie sa isi sacrifice unele piese ca sa castige jocul. Tine de sarcinile curente, ai rabdare si lucrurile vor iesi bine. Nu te ingrijora despre viteza lucrurilor, un ritm mai lent iti va permite sa ai timp sa vezi ce este in jurul tau.

Citește și Horoscopul special: Ultimele zile cu MERCUR direct in FECIOARA 2023. Impact major pentru zodii

Previziuni rune pentru GEMENI
Runa etalata – Perthu: aceasta runa simbolizeaza magie si indica faptul ca tu esti o fiinta puternica cu puteri magice. Tu ai abilitatea de a crea un rezultat foarte bun si sa iti directionezi energia in directia in care vrei ca lucrurile sa mearga. Lasa Universul sa afle ce ai nevoie si vei fi ajutat. Deasemenea, runa este si un simbol bun pentru activarea puterilor psihice.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.