Previziuni RUNE mistice 4 februarie 2023. Runa ALGIZ inversată aduce probleme. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

04 feb. 2023, 00:45
Previziuni RUNE mistice 4 februarie 2023. Runa ALGIZ inversată aduce probleme. Mesaje din magia supranaturalului

Previziuni RUNE mistice 4 februarie 2023. Runele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru sambata 4 februarie 2023.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Horoscop Mariana Cojocaru 2023. Zodiile care au cel mai bun an, scapă de karma grea şi de Lilith

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Previziuni RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – URUZ. Un anumit tip de viata pe care ai trait-o este la final. Cu toate acestea, nu este vorba de o runa de finaluri ci de noi inceputuri. Chiar daca exista un intuneric pe tunelul care duce spre noua viata, lumina va deveni din ce in ce mai puternica. Pregateste-te pentru aceasta noua oportunitate.

Iată zodiile care se vor umple de bani! Care sunt nativii peste care dă norocul în viitorul apropiat

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – ALGIZ, inversata. Sanatatea si asocierile sunt subiecte pe care sa le privesti cu atentie. Daca unele persoane te folosesc si stii asta in inima ta, sa stii ca esti singura persoana responsabila de asta, nu ei. Si tu ai beneficii din aceasta situatie. Daca un castig nu e posibil, sa stii ca si in pierdere exista o forma de castig din ce inveti si din progresul ce are loc.

Previziuni RUNE  pentru GEMENI
Runa etalata – Berkana: Aceasta runa aduce vestea unei sarcini, aparitia unui copil, inceperea unui proiect de afaceri. Fertilitatea poate fi atat in plan personal, cat si in plan profesional. Berkana indica perspective proaspete asupra unei situatii, un inceput bun, o renastere, o reevaluare, un impuls creativ nou.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.