Previziuni rune mistice. WUNJO alungă tot ghinionul pentru o zodie, NAUTHIZ vine cu restricţii, URUZ te scoate din zona de confort

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1.

23 feb. 2024, 11:09
Previziuni rune mistice. WUNJO alungă tot ghinionul pentru o zodie, NAUTHIZ vine cu restricţii, URUZ te scoate din zona de confort
Previziuni RUNE ianuarie 2023

Previziuni RUNE. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Horoscop WEEKEND 23-25 februarie 2024. Trăim cel mai intens weekend al lunii. Ce ne aduce!

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Previziuni rune pentru BERBEC
Runa etalata – LAGUZ: Caracteristicile acestei rune sunt apa, intuitia si refluxul si curgerea emotiilor, relatiilor si vocatiilor. In mod particular, ea anunta o satisfactie a nevoilor emotionale. In ciuda faptului ca totul curge potrivit la acest moment, deseori aceasta runa semnaleaza si nevoia de curatare, de reevaluare, reorganizare si recentrar. Ea indica faptul ca aspectul intuitiv al tau este trezit, drept pentru care runa Laguz te sfatuieste sa il hranesti.

Previziuni rune pentru TAUR
Runa etalata – NAUTHIZ. Semnificatie : RESTRICTIE. Aceasta runa iti indica ca pot fi intarzieri sau schimbari in directiile actiunilor tale. Exista motive puternice pentru care este bine sa iti revizuiesti planurile cu atentie. Restrictia este necesara. Runa Nauthiz iti sugereaza sa iti identifici Umbra, partea intunecata a naturii tale care se reflecta in exterior sub forma de slabiciune. Incearca sa descoperi ce este in interiorul tau care pare a atrage o lipsa de noroc in viata pe un subiect dorit de tine. Dificultatile si esecurile, totusi, ne pot invata multe despre noi insine. La nevoie, rectifica-ti directia si restaureaza-ti echilibrul intern. Priveste partea pozitiva a adversitatii.

Previziuni rune pentru GEMENI
Runa etalata – Raido: Daca iti analizezi situatia curenta, tu stii ca esti deja pe cale spre ceva ce iti doresti. Daca te gandesti la viitor, inca este o cale lunga in fata ta. Dar da, este posibil sa implinesti ce iti doresti si vei construi unele relatii benefice sau participa la proiecte de ajutor. Runa iti transmite sa nu stai intr-un singur loc ci sa te misti mereu spre scopul specificat. Tine minte ca drumul in fata este deschis, paseste pe el cu curaj!

Zodiac chinezesc. Ce zodii nu se uită la bani când e vorba de romantism şi cine are noroc în dragoste de Dragobete 2024

Previziuni rune pentru RAC
Runa etalata – Uruz: Nu te opune schimbarilor, nu te tine cu dintii de ce este vechi si familiar. Mai bine directioneaza-ti eforturile ca sa sustii si accelerezi aceste schimbari. Poate ca relatiile personale vor trece prin niste schimbari. Poate ca afacerea va fi organizata intr-un nou mod. Puterea care a venit in viata ta este responsabila pentru acest proces. Ai incredere si nu ii pune piedici.

Previziuni rune pentru LEU
Runa etalata – WUNJO: Aceasta runa te anunta cu privire la o stare de securitate si relaxare ce va veni, cu o stare de bine accentuata. In sfarsit, lumina se mijeste dintre nori, fructele atarna pe crengile copacilor si vremurile rele raman in urma. Te poti vedea inconjurat de bucurie, de placere si de confort atat acasa cat si afara. Exista claritate si o noua energie care iti va permite sa intelegi, sa te echilibrezi si sa te reinnoiesti pe tine si relatiile tale personale. Schimbarile necesare s-au realizat deja si acum te poti linisti sa primesti binecuvantarile vestite de aceasta runa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.