Previziuni rune octombrie 2023. O singură zodie are protecţie divină. Vine o perioadă agitată

Ești gata să afli ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte perioada asta? Astrologii ne prezinta previziunile astrelor pentru luna octombrie.

02 oct. 2023, 21:19
Previziuni rune octombrie 2023. O singură zodie are protecţie divină. Vine o perioadă agitată

Previziuni rune octombrie 2023 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În această toamnă, Berbecii au parte de o surpriză uriașă: își găsesc sau regăsesc iubirea! Cu tot acest bagaj emotional, îi iau prin surprindere o serie de schimbări. Tot ceea ce urmează să se întâmple o să îi învețe că nimic nu este bătut în cuie, iar planurile se pot schimba și în ultima clipă.Luna octombrie e norocoasă pentru tine! Ești apărat de energiile negative, de o protecție divină. Dacă nu crezi încă în lucrurile astea, acum e momentul oportun de a-ți deschide mintea. Vei avea parte de surprize după 20 octombrie.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Universul le va aduce exact ceea ce își doresc cel mai mult în adâncul sufletului lor! Este vorba de un partener care le va ține spatele în orice situație. Și chiar dacă nu își vor da seama chiar din prima, se pare că este vorba de este sufletul lor pereche.Ai grijă! Vei avea multe de rezolvat în luna octombrie. Runele îți prevestesc declarații de iubire, dar și certuri în cuplu. Se anunță o perioadă în care comunicarea este de bază, dar vei primi și multe avertizări. Ferește-te de oamenii invidioși, care vor să-ți pună piedici în viață.

 

Previziuni rune octombrie 2023 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii se întorc în trecut! Mai exact, revine în viața lor o persoană din trecutul lor! Dacă vor scăpa de orice urmă de dezamăgire, ar putea să aibă parte de o întâlnire care să le vindece sufletul rănit, extrem de benefică lor.Luna a zecea e luna perfectă în care să-ți consolidezi poziția la serviciu. Nu permite nimănui să-și depășească atribuțiile. Menține-te ferm pe poziții. Dai dovada de profesionalism și lucru în echipă. Nu neglija nici viața personală. Dacă ai probleme cu partenerul de viață, acum este timpul să le clarificați. Lasă orgoliul deoparte și luptă pentru ceea ce iubești.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Astrele pregătesc niște surprize uriașe pentru nativii Raci. În calea lor le va ieși sufletul pereche. Poate să fie vorba de cineva nou sau de cineva deja întâlnit, față de care li se vor reconfirma sentimentele pe care le poartă. Este momentul lor de a trăi fiecare clipă la intensitate maximă!Raci, voi sunteți răsfățații lui Brumărel. Primiți multe cadouri și atenții, care mai de care mai drăguțe, de la partenerii de viață, prieteni și toți cei dragi. Pentru voi, octombrie e o lună fericită și liniștită. Bucurați-vă de această perioadă.

Previziuni rune octombrie 2023 Leu (23 iulie – 22 august)

Leii vor găsi fericirea în lucruri simple, fără să aibă nevoie de ceva extravagant, de această dată, pentru a se simți cu adevărat bine, chiar dacă sunt firi mai pretențioase. E momentul să învețe să iasă din zona de confort.Și nativul din zodia Leu are parte de o lună benefică în octombrie. Se anunță fertilitate și belșug în viața ta. E perioada optimă de a încerca să faci un copil. Primești bani și toate dorințele îți devin realitate

Horoscop Cristina Demetrescu. Luna neagră vine cu pericole. Eclipsa este pe casă, pe cămin, probleme cu soacrele

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele vor lega noi legături speciale. E o perioadă foarte bună pentru a construi relații cu tottul deosebite și trainice, încărcate de dragoste adevărată.Fecioară dragă, ce crezi? Luna octombrie aduce o nouă iubire în viața ta. Runele ți-au prevestit o poveste de dragoste memorabilă, o idilă fierbinte pe care nu o vei uita, cu siguranță. Nu o respinge, lasă pasiunea să intre în viața ta. Săgeata lui Cupidon te va lovi atunci când te vei aștepta mai puțin.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele se bucură de prezent, fără să ia în calcul ziua de ieri sau cea de mâine. Astrele le dau timp să își vindece inima de orice dezamăgire. În această perioadă, au ocazia uriașă de a se redescoperi cu adevărat și să se bucure de viață.Luna octombrie e luna zodiei Balanță. Știi și tu asta. Planeta ta guvernatoare, Venus, are grijă de tine și te protejează. Însă, ai mare grijă! Se anunță o serie de schimbări, atât pe plan profesional cât și în viața ta privată. Orice ar veni în drumul tău vei reuși să depășești obstacolele cu brio. Nu degeaba ești una dintre cele mai puternice zodii. Capul sus, să nu cadă coroana.

Previziuni rune octombrie 2023 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii învață ce înseamnă recunoștința! Învață să fie recunoscători pentru tot ceea ce au. Toamna le aduce surprize interesante. Vor învăța ce contează cu adevărat, mai ales când vine vorba de persoanele din jurul lor.Lasă necazurile în spate, nu te mai consuma pentru fiecare lucru mărunt. Șansa unui nou început se arată a fi promițătoare. Trecutul trebuie să rămână în trecut, așa că nu te mai necăji din cauza eșecurilor recente. Lasă grijile deoparte și vei vedea că schimbările vor fi benefice, în cazul tău.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii vor avea parte de multă pasiune, în orice aleg să facă. Vor avea parte de schimbări frumoase, care le vor umple sufletul de bucurie. Va găsi iubirea acolo unde nu a căutat-o niciodată! Așadar, trebuie să-și facă timp pentru ceea ce îi face cu adevărat fericiți!Asta e o lună de schimbări uriașe pentru tine, Săgetătorule. Dacă aveai planuri să călătorești înafara țării, astrele îți recomandă să rămâi acasă, pentru moment. Crede-na, va merita! Nu te speria de schimbări, uneori sunt bune.

Patru zodii cărora le pune Dumnezeu mâna în cap în octombrie 2023. Norocul le surâde pe toate planurile

Previziuni rune octombrie 2023 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii regăsesc fericirea în mijlocul familie. Ar putea să fie vorba de un fel de întoarcere la origini. Este o perioadă interesantă în care acești nativi vor reuși să își dea seama că trebuie să facă unele schimbări la propria persoană.Ai o perioadă bună, dar trebuie să ai grijă de tine mai mult. Ți-ai neglijat sănătatea în ultimul timp și acum se simte, cel puțin la locul de muncă. Chiar dacă ești perfecționist și vrei ca totul să meargă ca pe roate, nu uita să iei și o pauză, din când în când. Serviciul e important, dar nu uita să te mai și distrezi.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii vor avea parte de o veste neașteptat de frumoasă. Vor găsi iubirea adevărată, pe care nu o vor mai pierde niciodată! Este și momentul pentru a petrece mai mult timp cu sine pentru a se redescoperi.Ai cam dat iama în pușculița cu economii! Ai tot depășitul bugetul alocat micilor plăceri și acum trebuie să strângi cureaua. Nu mai cheltui banii aiurea. Stabilește-ți un plan de cheltuieli și vei reveni la normal cu banii.

Previziuni rune octombrie 2023 Pești (19 februarie – 20 martie)

Universul pregătește una dintre cele mai frumoase surprize pentru Pești! Își regăsesc încrederea cu ajutorul unui apropiat. Poate fi vorba de un coleg de la locul de muncă sau prieten pe care nu l-au mai întâlnit de ceva vreme,Ai o lună încărcată emoțional și psihic. Orice te-ar supăra, nu ceda presiunii. Nu le da satisfacție celorlalți, să te vadă dărâmat sau afectat de probleme. Perioada asta va fi agitată, plină de certuri și dispute. Dar stai liniștit, tot tu le vei câștiga!