Previziuni RUNE pe ZODII, 1-7 ianuarie 2024. O zodie este protejată de WUNJO de Anul Nou

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 1-7 ianuarie 2024. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

01 ian. 2024, 07:08
Previziuni RUNE pe ZODII, 1-7 ianuarie 2024. O zodie este protejată de WUNJO de Anul Nou

Previziuni RUNE pe ZODII, 1-7 ianuarie 2024. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop Urania ianuarie 2024. Se vindecă răni din trecut şi se câştigă la Loto. Probleme de sănătate
Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Mannaz: Daca crezi ca te poti baza pe recunoasterea altora ca sa iti demonstrezi gloria, te inseli. Din contra, o situatie iti necesita o smerenie personala si o stare de a fi umil. Nu atrage atentia artificial asupra ta. Cei dragi si prietenii nu sar acum sa te onoreze si nici sefii nu sunt fanii tai acum. Chiar daca asta ti se pare nedrept, exista ceva de invatat din aceste momente.

Previziuni RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Othala: aceasta runa simbolizeaza intarirea conexiunilor de familie. Este posibil ca familia sa ti se expandeze fie printr-o casatorie, fie printr-un copil sau ca legaturile de familie trebuie sa fie vindecate. Runa mai indica si posibilitatea unei mosteniri sau a unei achizitii a unei proprietati.

Citeşte şi: Horoscop 2024 cu Mihai Voropchievici. Zodii pentru care destinul se va schimba în totalitate! BANI și NOROC pentru acești nativi

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – SOWELU: Aceasta este o runa de mare putere ce indica un moment de regenerare profunda, o cautare a intregului, a totalului. Ea semnaleaza nevoia de a deveni constient de esenta ta ca sa o poti exprima intr-o maniera creativa, astfel crescandu-ti si forta vitala. Deasmenea indica nevoia de a admite ceva ce a fost demult negat, ceva ce a ramas in umbre : acum e timpul sa scoti acest adevar la lumina. Este prudent sa stai departe de o situatie presanta, tinand minte ca a te retrage la momentul potrivit este semn de forta si nicidecum de slabiciune.

Previziuni RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – Wunj0 : Fii constient ca o situatie la care te gandesti este complexa. Poate necesita anumite sacrificii. Daca se aduna nori la orizont ce anunta furtuna, ai nevoie sa evaluezi cu atentie situatia si nu subiectiv, sa vezi ca dincolo de nori exista lumina si nu sa ramai focusat pe norii trecatori.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.