Previziuni RUNE pe ZODII, 12-18 decembrie 2022. Belşug, noroc în dragoste, dar şi gheaţă subţire. Noutati de la pietrele mistice!

Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

11 dec. 2022, 00:21
Previziuni RUNE pe ZODII, 12-18 decembrie 2022. Belşug, noroc în dragoste, dar şi gheaţă subţire. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE pe ZODII. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 12-18 decembrie 2022. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Horoscop Urania decembrie 2022. Bani, carieră, sănătate, dragoste. Cum face fiecare zodie punte între ani
Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu: Luna Neagra, karma care ne trage in jos. Cavalcadă de planete retrograde

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni  RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – ISA. Isa semnifica forta primara a ghetii si a solitudinii. Energia de izolare sau de independenta este legata de runa Isa. Isa spune povestea ghetii, a frigului si ce inseamna sa fii singur dar si cum poti trai bine gandind independent si imputernicindu-te. Ceva acum este inghetat pentru tine si asa vor fi o vreme insa mesajul si indicatia este sa accepti cu inima deschisa aceasta stare de fapt pentru ca asa este cel mai bine pentru tine. Isa este conectata la Skadi, zeita zapezii si a ghetii. Poarta in semnificatia ei nevoia de a fi singur si ascuns de restul lumii. Cele mai mari revelatii si cresteri au loc in aceste momente.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Inguz (inversata) : Pacea, iubirea si armonia iti pot parea dificil de obtinut, dar ele iti sunt disponibile. Daca persoana iubita este timida si rusinoasa, ajuta aceasta persoana sa isi deschida inima si sa isi declare ce simte.

Previziuni  RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – KENAZ. Kenaz este simbolul luminii ce vine din cunoastere si care scoate omul din bezna mintii nestiutoare. Cuvintele legate de a sti au legatura cu aceasta runa. Ea semnifica iluminarea, deschiderea la noi ganduri si idei dar si noi inceputuri precum primavara sau rasaritul unei noi zile. Vanturile schimbarii sufla asupra ta si trebuie sa fii deschis in fata lor pentru ca iti aduc binele. Te asteapta noi studii, noi schimburi de experiente care te vor face o persoana mai luminata. Kenaz are energia aerului precum vantul si e conectata la Freyja, zeita mama absoluta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.