Previziuni RUNE pe ZODII, 2-8 ianuarie 2023. Runa NAUTHIZ vine cu restricţii. Noutati de la pietrele mistice!

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice.

01 ian. 2023, 22:23
Previziuni RUNE pe ZODII, 2-8 ianuarie 2023. Runa NAUTHIZ vine cu restricţii. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 2-8 ianuarie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop 2023. Cristina Demetrescu are lista cu zodiile norocoase, cine este ajutat de Marele Benefic
„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Mannaz : Perioada curenta nu este cea indicata pentru a aduna recoltele muncii tale chiar daca ele exista. Fa-ti analizarile interne ale propriei persoane si vezi cum poti evolua. Acum este un timp favorabil pentru imbunatatire de sine cu calm si ratiune. Vei avea beneficii de pe urma acestei atitudini.

Horoscop 2023 Mihai Voropchievici. Ce zodii au parte de un an nou special
Previziuni RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – NAUTHIZ. Semnificatie : RESTRICTIE. Aceasta runa iti indica ca pot fi intarzieri sau schimbari in directiile actiunilor tale. Exista motive puternice pentru care este bine sa iti revizuiesti planurile cu atentie. Restrictia este necesara. Runa Nauthiz iti sugereaza sa iti identifici Umbra, partea intunecata a naturii tale care se reflecta in exterior sub forma de slabiciune. Incearca sa descoperi ce este in interiorul tau care pare a atrage o lipsa de noroc in viata pe un subiect dorit de tine. Dificultatile si esecurile, totusi, ne pot invata multe despre noi insine. La nevoie, rectifica-ti directia si restaureaza-ti echilibrul intern. Priveste partea pozitiva a adversitatii.

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Perth : Trecutul este stiut, stii deja ce a dus la evenimente si relatii din trecut si cel mai important, iti stii vechiul mod de a gandi. Poti gandi despre ele ca au fost minunate insa problema este ca ele nu mai functioneaza, deci nu te mai ajuta sa mergi inainte. Daca te duci inapoi la acel mod de a fi, iti vei incetini dezvoltarea. Este important sa intelegi asta. In acelasi timp, nu stii ce sa gandesti si ce sa faci in continuare. Nu ai nici cea mai mica idee. Insa, in ciuda confuziei, acum poti face multe. Uita de trecut si nu te mai gandi prea mult la rezultatul final al acestor actiuni. Incearca sa traiesti aici si acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.