Previziuni RUNE pe ZODII 20-26 martie 2023. Runa FEHU aduce bani şi belşug – Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 20-26 martie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

19 mart. 2023, 22:15
Previziuni RUNE pe ZODII 20-26 martie 2023. Runa FEHU aduce bani şi belşug – Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE pe ZODII 20-26 martie 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 20-26 martie 2023. Veste uriaşă pentru Săgetători, ce alte zodii trec printr-o perioadă fastă
„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – SOWULO. Runa este simbolul soarelui si este asociata cu razele sale cele mai puternice si stralucitoare. Energia sa se aseamana cu a unui bulgare urias si orbitor de lumina. Sowulo aduce adevarul vital la lumina pentru a fi cunoscut de tine si de cine are nevoie sa il stie. Energia sa este conectata cu zeul Balder, cel prea frumos, intelept, stralucitor si milostiv. Rosteste-ti adevarul intr-un dialog important. Primeste adevarul celorlalti cu gratie, cu respect, cu libertate, fara sa te superi sau sa iei ceva personal. Doar asa vei beneficia de tot belsugul si frumusetea vietii.

Horoscop Urania 18 – 24 martie 2023. Luna Nouă în Berbec, moment prielnic pentru noi începuturi. Adevărata personalitate va ieşi la lumină
Previziuni RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – THURISAZ (cu fata in jos). Nu te teme sa ceri sfaturi si ajutor de la cei ce stiu mai bine ca tine in domeniul muncii tale, chiar daca nu ai claritate ce vrei de la viitor. Orice primesti acum de la cei mai priceputi te va ajuta sa iti pui lucrurile intr-o perspectiva buna.

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – EIWAZ. Pot exista unele blocaje dar chiar si ele iti ajuta progresul. Te poti simti cam neputincios la acest moment in timp. Ti se cere rabdarea si asteptarea. Cresterea este promovata prin inconveniente si disconfort. Asteapta si vointa divinitatii.

ETALARE RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – DAGAZ : Aceasta runa denota o descoperire importanta intr-o relatie care te intereseaza. Momentul este potrivit, deci succesul este asigurat. Aceasta este runa increderii radicale, chiar daca circumstantele iti pot solicita sa sari in necunoscut aparent cu mainile libere. Deseori, runa Dagaz te introduce intr-o etapa importanta de prosperitate si rezultate excelente. Totusi, ti se reaminteste sa fii atent si sa nu iti dai voie sa te lasi luat de val sau sa te comporti fara precautie si nesabuit in noua situatie. Smerenia si generozitatea iti sunt recomandate.

ETALARE RUNE PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)
Runa etalata – FEHU: Runa Fehu este runa ce simbolizeaza bovinele, un simbol de bogatie in civilizatiile nordice. Este, asadar, un mesaj despre fertilitate si prosperitate. Unii interpreteaza pe Fehu ca fiind vestitor de copii. In extragere, runa este inversata, iar mesajul ce este tranmis este sa lucrezi la a inlatura o distantare pe care o ai fata de un copil sau o distantare a ta fata de parintii tai.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.