Horoscop Urania 18 – 24 martie 2023. Luna Nouă în Berbec, moment prielnic pentru noi începuturi. Adevărata personalitate va ieşi la lumină

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este formarea aspectului de Lună Nouă în Berbec, care va avea loc pe 21 martie. Este o perioadă de afirmare, un moment ideal pentru noi începuturi, pentru inițiative personale, pentru a va manifesta cu îndrăzneală și a va pune în lumină adevărata personalitate.

17 mart. 2023, 14:40
Horoscop Urania 18 – 24 martie 2023. Luna Nouă în Berbec, moment prielnic pentru noi începuturi. Adevărata personalitate va ieşi la lumină

Horoscop Urania 18 – 24 martie 2023. Aveți curajul să porniți proiecte noi, care pot ajunge mai ușor la succes. Sunteţi preocupaţi de imaginea voastră mai mult decât de obicei.

Descoperă, în rândurile următoare, previziunile Uraniei pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Urania 18 – 24 martie 2023. BERBEC

Pe 19 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului și, până pe 3 aprilie, va străbate casa I a personalității cerului de naștere al fiecărui Berbec. Ajutaţi de contextul astral al acestei săptămâni, nativii vor avea capacitatea de a avea reacţii prompte şi de a lua decizii rapide. Pe 21 martie, se va afla în postura de Lună Nouă în Berbec, marcând un moment important în viața acestor nativi care fie vor înțelege despre ce prioritate este vorba în această etapă de viață, fie vor începe un capitol nou de preocupări și activități.

Citeste si Echinocțiul de primăvară 2023. Astrele anunță momente de cumpănă pentru unele zodii din horoscop

Horoscop Urania 18 – 24 martie 2023. TAUR

Pe 19 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului și, până pe 3 aprilie, va dinamiza procesele mentale care presupun gândire, analiză, reacții verbale coerente, răspuns la provocări, dialog interior. Relaţiile cu prietenii vor fi agreabile şi vor fi marcate de bună înțelegere, amabilitate, sinceritate, concordanță de idei și preocupări comune, cooperare onestă. În după-amiaza zilei de 21 martie, se va afla în postura de Lună Nouă în Berbec, care îi va învăţa pe Tauri care sunt strategiile cele mai bune de supraviețuire.

Horoscop Urania 18 – 24 martie 2023. GEMENI

În ziua de 19 martie, Mercur va intra în zodia Berbecului și, până pe 3 aprilie, va susține buna comunicare dintre nativi și cei apropiați lui. Este o perioadă favorabilă activităților desfășurate în mod oficial sau în prezența unei asistențe. Nativii vor deveni mai simpatici în ochii celor din jur. Pe 21 martie, se formează Luna Nouă în Berbec, ceea ce se va reflecta, pe termen scurt și pe termen mediu, până la anul pe vremea asta, în evoluția relațiilor de prietenie (încredere, solidaritate, cooperare, comunicare).

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Momente de cumpănă la început de aprilie pentru două zodii. Conjucția dintre Lună și Marte îi va afecta puternic pe acești nativi