Previziuni RUNE pe ZODII, 21-27 august 2023. NAUTHIZ cere precauţie şi răbdare. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 21-27 august 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

20 aug. 2023, 23:46
Previziuni RUNE pe ZODII, 21-27 august 2023. NAUTHIZ cere precauţie şi răbdare. Noutati de la pietrele mistice!
https://www.romaniatv.net/afla-care-sunt-cele-trei-zodii-care-vor-fi-protejate-de-universul-astrelor-pestii-au-parte-de-revelatii_7465931.html

Previziuni RUNE pe ZODII, 21-27 august 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Hagalaz: O situatie in care te afli este dincolo de controlul tau si este condusa foarte mult de fortele puternice ale vietii. Nu le poti opri. Incearca sa intelegi si sa simti puterea acesteia si sa o accepti, intelegand ca o schimbare radicala de viata sau de personalitate este ceva benefic pentru tine. Inevitabilul duce la aparitia a ceva nou, prin disparitia vechiului, indiferent ce gandim noi ca oameni despre acest proces.

Horoscop septembrie. Cele mai norocoase zodii, cine va da lovitura la început de toamnă

Previziuni RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – KENAZ: Kenaz este runa luminii si a cunoasterii. Runa apare in aceasta etalare drept inversata, fapt ce reprezinta o faza de bezna a mintii sau de ignoranta. Fie ca nu esti in stare sa obtii informatia necesara, fie informatia este tinuta departe de tine. In faza de intuneric exista frica dar tine minte ca intunericul nu inseamna izolare. Si prietenia si confortul iti sunt disponibile chiar daca nu le vezi imediat. Din intuneric poti cauta mai puternic lumina.

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Laguz: Laguz este runa apei in toate formele ei. Runa sugereaza o actiune de curatare. Mai inseamna si miscarea de flux si reflux a valurilor marii dar si noroc in calatorii ce implica traversat de oceane si mari, noroc la pescuit sau in orice tip de activitate acvatica. Apa este parte vitala a existentei dar poate fi si pericol daca nu esti atent. Runa contine aspecte de fluiditate, schimbare si chiar o lipsa de control. Este subconstientul, intuitia, abilitatile noastre psihice si semnifica si nebunia senzuala a jocului sexual, fiind o runa cu energie feminina.

Trei zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap, noroc cu carul în prima lună a toamnei! Cum li se schimbă destinul în septembrie

Previziuni RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – NAUTHIZ (cu fata in sus). Runa indica un timp pentru rabdare si precautie. Nu e timpul sa te grabesti spre urmatoarea provocare a vietii tale. Ia un moment ca sa observi ce este acum in viata ta si sa apreciezi momentul, in loc sa te grabesti inainte si sa pierzi detalii din calatorie si peisaj. Ceea ce observi acum te va ajuta la viitoarele etape.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.