Previziuni RUNE pe ZODII, 27 februarie – 5 martie 2023. Ce zodie are WUNJO, runa belşugului şi a bucuriei. Noutati de la pietrele mistice!

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde. Citeste previziunile runelor pentru fiecare zodie in parte.

26 feb. 2023, 22:22
Previziuni RUNE pe ZODII, 27 februarie – 5 martie 2023. Ce zodie are WUNJO, runa belşugului şi a bucuriei. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE pe ZODII. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 27 februarie – 5 martie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop rune 27 februarie – 5 martie 2023. Mihai Voropchievici spune ce zodii au noroc în săptămâna Mărţişorului
Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Raido: Aceasta runa transmite mesajul ca suntem la mana destinului, ca trebuie sa ne urmam calea pentru care am venit pe pamant. Urmeaza schimbari in viata ta, de obicei pozitive, care te vor face sa privesti altfel lucrurile.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Uruz: Aceasta runa iti transmite mesajul ca poti face alegeri gresite in ceea ce priveste abuzul de putere, sexualitatea, competitia, virilitatea. Alege intelept!

Horoscop martie 2023. Trei zodii care vor avea noroc la locul de muncă până la jumătatea lunii martie

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – WUNJO : Runa germanica Wunjo este runa bucuriei si semnifica lumina, confort, veselie si stare de bine. Aceasta runa este asociata cu o stare de siguranta si relaxare foarte necesara oricarui razboinic viteaz pregatit de cuceriri care stie ca starea de bine este fundamentala pentru reusita sa. Vremurile dificile sunt, in sfarsit, in urma ta. Bucura-te pentru ca meriti sa traiesti asemenea clipe.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.