Previziuni RUNE pe ZODII, 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Ce zodie este protejată de Wunjo. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

29 ian. 2023, 22:22
Previziuni RUNE pe ZODII, 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Ce zodie este protejată de Wunjo. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE pe ZODII, 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop rune 30 ianuarie-5 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Taurii încep o nouă viață, Balanțele au de dus o bătălie grea
Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Raido: Aceasta runa iti da sfatul de a nu interfera cu ce se intampla acum pentru ca actiunea corecta pentru tine va avea loc oricum. Bazeaza-te pe drum si pe calatorii care merg pe el. Cu alte cuvinte, sa ai incredere in cursul evenimentelor si sa crezi in tine. Ce inseamna asta ? Sa nu pierzi timp in dispute si indoieli inutile, ci doar sa mergi in continuare. Stai departe de oameni care iti soptesc tot felul de mesaje in urechi si care te impiedica sa avansezi.

Previziuni RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Tiewaz: Primesti un sfat valoros de la aceasta runa, anume sa nu disperi, oricare ti-ar fi provocara momentului si sa incerci sa descoperi ce se afla in tine care ii irita sau deranjeaza pe cei din jur. Nu pierde energie luptandu-te cu morile de vant, cu circumstante negative si cu oameni neplacuti. Ai grija de tine mai bine.

Horoscopul dragostei februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Iată norocoșii zodiacului care vor avea doar reușite
Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – Wunjo: Vei experimenta fericire daca muncesti pentru ea. Sa tinzi catre armonie si echilibru si intotdeauna sa cauti solutii in loc sa baltesti in probleme. Ca sa reziste, fericirea trebuie gasita in sinceritate si adevar. Daca te ascunzi de adevar, te ascunzi de fericire. Tine minte sa cauti doar ce e corect si bun iar norocul si averea vor veni automat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.