Previziuni RUNE pe ZODII 4-10 decembrie 2023. Hagalaz aduce furtună în viaţa unei zodii, Wunjo şi Algiz aduc protecţie. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 4-10 decembrie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

03 dec. 2023, 21:22
Previziuni RUNE pe ZODII 4-10 decembrie 2023. Hagalaz aduce furtună în viaţa unei zodii, Wunjo şi Algiz aduc protecţie. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE pe ZODII 4-10 decembrie 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Previziuni rune decembrie 2023. Kenaz luminează drumuri, Gebo aduce parteneriate, dar Isa anunţă că e nevoie de o pauză

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – ALGIZ: Runa germanica Algiz semnifica protectia iar fortele creative sunt puse in slujba ta. Atunci cand apare aceasta runa, ti se sugereaza sa nu iti negi durerea si sa nu incerci sa te ascunzi de la ce se intampla sau sa negi. Esti ajutat, protejat, sustinut si calauzit. Invata din ce se intampla si astfel vei fi in stare sa te protejezi singur pe viitor de acele situatii care nu iti fac bine. Practica te invata mai mult ca orice si oricine.

Ce spune numerologia despre sufletul tău! Adam Stavarache a dezvăluit care sunt persoanele care sunt pregătite pentru BOGĂȚIE și FAIMĂ

Previziuni  RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – DAGAZ: Aceasta runa denota o descoperire importanta intr-o relatie care te intereseaza. Momentul este potrivit, deci succesul este asigurat. Aceasta este runa increderii radicale, chiar daca circumstantele iti pot solicita sa sari in necunoscut aparent cu mainile libere. Deseori, runa Dagaz te introduce intr-o etapa importanta de prosperitate si rezultate excelente. Totusi, ti se reaminteste sa fii atent si sa nu iti dai voie sa te lasi luat de val sau sa te comporti fara precautie si nesabuit in noua situatie. Smerenia si generozitatea iti sunt recomandate.

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Hagalaz: aceasta runa simbolizeaza furtuna si indica faptul ca este pe drum spre tine ceva de care ai multa nevoie. Nu mai poti continua sa faci ceea ce ai facut pana acum. In schimb, se impun schimbari pentru sanatatea ta, pentru starea ta de bine si pentru pacea mintii. Este timpul sa te desparti de tiparele distructive, autosabotoare si sa incepi sa te iubesti din nou.

Previziuni RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – Isa: aceasta runa inseamna gheata si indica un timp pentru pauza si reflectare. Lucrurile sunt inghetate pentru tine acum deci ai rabdare si foloseste aceasta energie ca sa capeti claritate ce vrei cu adevarat. Poate sa mai indice si faptul ca blocaje de energie exista dar se pot elibera prin miscare fizica si timp petrecut in natura.

Previziuni RUNE PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)
Runa etalata – Jera: Jera este simbolul recoltei. Ai timp pentru de toate. Urmeaza un eveniment anual important. Sau poate primesti recompense pentru eforturile depuse pana acum. O persoana cu o rabdare uriasa iti face o promisiune.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.