Previziuni RUNE pe ZODII, 5-11 iunie 2023. Eliberare de tensiuni şi nesiguranţe. Vin schimbări majore şi pozitive

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 5-11 iunie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

05 iun. 2023, 00:50
Previziuni RUNE pe ZODII, 5-11 iunie 2023. Eliberare de  tensiuni şi nesiguranţe. Vin schimbări majore şi pozitive

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Citeste si Horoscop Rune iunie 2023. Mihai Voropchievici: „Este luna în care banii vin și pleacă”

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen.

Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – EIWAS (cu fata in sus). Este o schimbare pozitiva pe drum spre tine. Aceste schimbari par sa nu fie total neasteptate pentru tine. Runa iti sugereaza ca te-ai pregatit de ceva timp pentru ele.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – FEHU : Fehu reprezinta bovinele ca mare simbol de bogatie in triburile de unde provin runele. Runa are unele implicatii interesante ce se bazeaza ca bovinele, ca avutie, spre deosebire de pamanturi, se muta de colo colo asa cum vor ele.

Bovinele se si reproduc, deci aceasta runa anunta deseori belsug care se reinnoieste si perpetueaza singur. Bogatia ia multe forme dar aceasta runa reprezinta de regula valori care sunt pur materiale sau monetare. Alternativ, runa este asociata des cu fertilitatea si cu copiii.

Citeste si Horoscop Urania 3-9 iunie 2023. Lună Plină în Săgetător ne dă senzația că nu putem ține pasul cu tot ce se întâmplă

ETALARE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – INGUZ : Aceasta runa reprezinta nevoia de a impartasi, de a fi dorit, de a cauta dupa similaritati si un impuls spre armonie in relatiile personale. Ar putea fi si un semnal pentru o noua cale, o noua relatie, chiar si o noua viata.

Runa Inguz simbolizeaza finalul unei perioade de letargie, o eliberare de tensiune si de nesiguranta. Totusi, este necesar sa fertilizezi solul pentru ca aceasta eliberare sa se produca. Tine-ti picioarele pe pamant si stai departe de orice influente de nedorit. Este un bun moment sa finalizezi orice proiect stagnant din viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.