Horoscop rune Mihai Voropchievici: Maestrul runelor anunţă belşug şi multă dragoste în februarie

Horoscopul runelor pentru luna februarie 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Informativ, luna februarie este una destul de complicată.

04 feb. 2023, 08:04
Horoscop rune Mihai Voropchievici: Maestrul runelor anunţă belşug şi multă dragoste în februarie

Horoscop rune Mihai Voropchievici: Sănătatea s-ar putea să vă dea un pic bătăi de cap. Ne angrenăm în muncă, facem supra-eforturi și de multe ori uităm de starea de sănătate.

Sectorul acesta al vieții trebuie bine ținut în frâu. Se recomandă diete, controale regulate sau mai multe exerciții fizice. E și o perioadă de introspecție.

Horoscop rune Mihai Voropchievici: Berbecii își oferă șansa de a-și consuma energia într-un mod constructiv. Nevoia lor de concentrare e mai aprigă ca oricând în această lună. Își pot găsi pe cineva. Dacă se află într-o relație, pot trece la pasul următor. Ar fi bine să spună partenerului tot ce au pe suflet, potrivit Fanatik.ro.

Pentru Tauri, viața revine la normal, odată cu ieșirea lui Venus din retrogradare. E momentul ideal pentru iubiri de toate felurile. Sunt zile importante pe plan profesional. Pot încheia contracte, pot începe o afacere nouă sau să își crească profitul de acum.

Pentru Gemeni, am văzut că planeta Mercur se îndreaptă către Capricorn, ieșind din retrogradare, e momentul să comunice mai liber. Au șansa de a-și stabili obiectivele. Își pot folosi creativitatea pe care o au. Prima parte a lunii e perfectă pentru planurile profesionale. A doua parte a lunii e dedicată vieții sentimentale.

Horoscop rune Mihai Voropchievici: Racii, în prima parte a lui februarie, își vor stabiliza relația de cuplu. Sectorul amoros are multe șanse de a se îndrepta către un viitor strălucit. Cei care nu sunt angrenați într-o căsătorie pot face marele pas. Profesional, au parte de câștiguri substanțiale.

Leii tind să investească prea mult timp și sentimente în relații. La un moment dat, își vor da seama că persoana de lângă ei nu e tocmai persoana pe care și-o doresc. Se recomandă o analiză asupra vieții lor amoroasă. Profesional, recompensele vin mai rapid decât s-ar aștepta.

Horoscop rune Mihai Voropchievici: Fecioarele au o perioadă extrem de bună pe plan profesional și personal începând cu data de 4 februarie. Totul este într-o notă favorabilă în luna iubirii. Lucrurile merg în favoarea lor, în dragoste. Dacă apar certuri în relația lor, ar fi bine să lase tonul ridicat și critica. Cel mai bine ar fi să meargă într-o călătorie, departe de agitația orașului.

Balanțele simt că lucrurile încep să se așeze. E un început bun. Poate apărea armonia în tot ce vor întreprinde. Creativitatea vine în ajutorul lor. Pot dezvolta planurile pe care le-au ținut mult timp în sertar.

Mihai Voropchievici, despre cum afli ascendentul zodiei tale, fără să știi ora la care te-ai născut: ”Ascendentul e mai prezent decât semnul zodiacal”

Horoscop rune Mihai Voropchievici: Scorpionii renunță la toate lucrurile care îi țin înhămați în trecut. Trebuie să înlătureze tot ce ține de vicii. Au nevoie de o transformare din temelii. E o lună cu mare noroc pentru ei. Au șansa de a se identifica în noi relații, relații bune și profesionale, și amoroase.

Săgetătorii au o perioadă propice pentru începerea unei noi cariere. Anul ăsta, și asta se vede mai ales din februarie, e unul cu schimbări masive pentru nativii de foc. Au curajul și șansa de a-și mări cercul de prieteni, care îi vor ajuta mai des.

Capricornii au marea șansă de a-și mări veniturile fără prea mari eforturi. Când va intra Soarele în zodia Peștilor, se vor gândi la toate planurile de viitor. Ofertele financiare nu sunt ele cele mai benefice, dar sunt bune. Au bani la îndemână.

Vărsătorii au o lună fantastică. Sunt privilegiații astrelor. E o perioadă de dragoste care le aduce cele mai mari benefice. Cei dragi vor fi alături de ei întotdeauna. Planurile profesionale vor merge așa cum trebuie, datorită organizării de care dau dovadă.

Peștii, pentru a reuși să-și ducă la bun sfârșit planurile, să analizeze ceea ce au făcut. Să ia în calcul ce au făcut bun până acum, dar și ce nu a funcționat. Odată cu intrarea Soarelui în zodia lor, lucrurile se vor aranja de la sine. Nu trebuie să le dea mari bătăi de cap.

 

Mihai Voropchievici  îți spune cum recunoști ascendentul zodiacal fără să știi ora la care te-ai născut.

Ascendentul influențează până și aspectul fizic sau prima impresia pe care o lași celor din jur. Se spune că după o anumită vârstă, ascendentul e mai prezent decât semnul zodiacal de la naștere.

Ascendentul în Berbec: înălțime medie, bărbia ascuțită, frunte ușor bombată și cu tendință de chelire. Privirea e pătrunzătoare și are spirit de observație. Are curiozitate mare, ca spirit de cercetare. E întreprinzător și caută în permanență noul. E generos din fire și extravagant. Caută să-și arate calitățile și să obțină recunoașterea celorlalți.

Ascendentul în Taur: înălțime medie, cu gâtul scurt și puternic, fața mare, umerii și pieptul bine dezvoltat, mâini scurte, dar puternice. Este foarte calm, pașnic și liniștit. Se enervează greu, dar când o face e exploziv. E conservator și încăpățânat, ferm convins că are întotdeauna dreptate.

Gemenii vor să fie în centrul atenției. Sunt extrem de vorbăreți
Ascendentul în Gemeni: înălțime medie spre înaltă. Medie înseamnă de la 1,69 până la 1,73 metri. Slab, subțire, față prelungă, mereu în mișcare, agitat și nervos. Când vorbește, dă dintr-un umăr, mișcă mâna, nu poate sta liniștit în niciun caz. E un mare vorbăreț, intervine mereu în dialogul altor persoane. Trebuie să fie în centrul atenției.

Ascendentul în Rac: înălțime mică până la medie. Are chip de copil naiv, fața rotundă, cu tendințe de îngrășare din copilărie. Poate avea probleme dentare sau câteodată digestive, din cauza consumului de dulciuri în exces. Este mai retras, foarte sensibil, dar fantastic de intuitiv. Are o inteligență deosebită. E visător și are multe talente artistice.

Previziuni RUNE pe ZODII, 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Ce zodie este protejată de Wunjo. Noutati de la pietrele mistice!
Ascendentul în Leu: înălțime medie spre înaltă, aspect impunător, păr bogat ca o coamă de leu, cap rotund, mers drept, rapid și cu prestanță. N-ai să vezi unul cu ascendent în Leu mai cocoșat! Genul de lider și stăpân. Impune respect. E dinamic, energic și curajos. Are spirit de inițiativă. Din cauza nervilor și exceselor de tot felul, poate avea probleme cu inima. Are mare doză de orgoliu și vedetism încă din copilărie.

Fecioarele sunt ipohondre
Ascendentul în Fecioară: înălțime submedie, are oscilații, dar sunt și excepții, sunt și persoane înalte. Plăpând, subțire, sensibil, bolnăvicios și, trăsătura de bază, ipohondru. Are înclinații practice. Este foarte preocupat de curățenie și sănătate. Sensibilități prezintă la nivelul ficatului sau al intestinului subțire. E bun în muncile de cercetare. Nu va presta muncă fizică, pentru că va obosi repede.

Ascendentul în Balanță: înălțime medie. Are tendință spre îngrășare. Are un aspect bonom, e pașnic și liniștit. E foarte diplomat. Bun negociator sau mediator, depinde de situație. Are un alt spirit al justiției și corectitudinii. Respectă legea și autoritatea. Ca defect medical, poate avea probleme cu rinichii sau cu vezica urinară.

Ascendentul în Scorpion: înălțime medie spre înaltă, față cu trăsături foarte ferme, nas prelung, proeminent. Privirea e pătrunzătoare, are un spirit de observație fantastic. Are o fire înclinată spre critică și dispută. Denotă un curaj ieșit din tipare. Merge până la imprudență și imprevizibil. Sesizează rapid cele mai ascunse aspecte ale problemelor.

Horoscop Neti Sandu 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Săptămâna în care se achită datoriile, apar noi provocări care vă ţin în priză
Săgetătorii se sacrifică pentru ceilalți
Ascendentul în Săgetător: înălțime peste medie. Aspect fizic puternic, dar suplu, dinamic, mereu în mișcare. Au de obicei probleme abdominale, cu coapsele și femurul. Înclinat spre studiu, iubește lectura, are atracție către filozofie, religie și tot ce înseamnă cauze umanitare. Este idealist. E profund devotat familiei. Nu acceptă ca cineva din exterior să îi vorbească familia de rău. De multe ori, se sacrifică pentru cei pe care îi iubește pentru ca lor să nu le lipsească nimic.

Ascendentul în Capricorn: înălțime medie, aspect fizic suplu, dar rezistent, nas lung, fața osoasă, fire retrasă, izolată, mai taciturnă, dar foarte serioasă. Preocupat mereu de marile responsabilitățile pe care le are. E permanent melancolic, mai timid, chiar dacă sub timiditate știe să se ascundă. Are prostul obicei să se autocenzureze mereu.

Ascendentul în Vărsător: înălțime medie spre înaltă, cu aspect sportiv, suplu. Degajat în orice conjunctură. Nu prea știe să se prefacă. E de o sinceritate extraordinară. E o fire deschisă. E tipul de om dintr-o bucată. Mereu preocupat de tot ce înseamnă compania prietenilor. El știe să facă lobby pentru prietenii lui.

Peștii, înclinați spre dualism
Ascendentul în Pești: înălțime medie, uneori sunt și persoane cu înălțime mare, chiar peste 1,80 metri. Au un fizic plăpând, ten palid, nehotărâți, alunecoși. Au toane și capricii cei cu ascendentul în Pești. Ca să nu fie criticați, se fofilează undeva. Înclinați spre dualism, minciună și fals. Știu să trăiască bine simulând cel mai năpăstuit om. Vine, te încântă, te influențează. Trăiește într-o lume imaginară, cu teama de a nu se face de râs.

Tot ce înseamnă zodie cu ascendentul în aceeași zodie, toate aceste caracteristici se vor dubla: atât părțile negative, cât și cele pozitive. Zodia cel mai ușor de depistat, când îi găsești, poate fi ascendentul în Săgetător.