Previziuni RUNE pe ZODII, 9-15 ianuarie 2023. Runa Sowulo aduce complicaţii. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 9-15 ianuarie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

08 ian. 2023, 12:12
Previziuni RUNE pe ZODII, 9-15 ianuarie 2023. Runa Sowulo aduce complicaţii. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE pe ZODII, 9-15 ianuarie 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop 2023, cu Cristina Demetrescu: Zodia vedetă a anului viitor. Ei au noroc pe toate planurile: bani, amor, carieră, sănătate

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop 2023. TOP 3 zodii norocoase, niciodată nu au avut şi nu vor mai avea un an atât de frumos

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
Previziuni RUNE pe ZODII, 9-15 ianuarie 2023 PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Raido : Totul in viata vine in cicluri. Recunoscand acest lucru si urmandu-le, vei avea succes rapid si eficient. Ar trebui sa iti aliniezi stilul de viata dupa sezoane, onorandu-le adevarul. Nu te teme de vremurile provocatoare, sa stii ca atunci cand ceva este mai greu, va deveni mai usor in viitor. Totul are si o parte opusa. Provocarile te vor conduce spre recompense la fel de mari si bune.

Previziuni RUNE pe ZODII, 9-15 ianuarie 2023 PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Sowulo : Daca crezi ca o situatie este prea dificila acum pentru tine si ca iti consuma multa energie, mesajul runei este ca ai nevoie sa te odihnesti ca sa iti reincarci bateriile. Reintoarce-te la hobbyurile abandonate, comunica mai mult cu familia, cu rudele, cu vechi prieteni. Da-ti voie sa te relaxezi in compania lor, primeste iubirea si grija lor.

Previziuni RUNE pe ZODII, 9-15 ianuarie 2023 PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata –  THURISAZ (cu fata in jos). Pentru acest moment procedeaza cu prudenta in munca si cariera ta si nu lua nicio decizie impulsiva. Dedica timp sa faci pasi in spate si sa analizezi o situatie curenta ca sa poti intui ce iti aduce viitorul. Reflecta la asta si ai grija sa nu cazi intr-o capcana. Sa ai toate informatiile si detaliile de care ai nevoie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.