Previziuni RUNE pe ZODII. Avertismente de la runa Inguz. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 13-19 iunie 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

12 iun. 2022, 18:47
Previziuni RUNE pe ZODII. Avertismente de la runa Inguz. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE pe ZODII. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Zodiile de Aer din horoscop. Tot ce trebuie sa stii despre ele
“Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Fehu: Fehu iti aduce mesajul ca in curand te vei bucura de success si bunastare. Lungile ore de munca vor fi in curand rasplatite. Aparitia lui Fehu semnifica o crestere a veniturilor. Totusi, se recomanda precautie cand vine vorba de bani.

Previziuni RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – ISA (cu fata in sus). Este un timp in care sa vezi si alte oportunitati care pot fi mai profitabile. Ia-ti timp si cauta drumul bun. Ai incredere in ce simti si vezi semnele ca timpul este potrivit sa treci la actiune. O lipsa de finante poate fi preocuparea de la acest moment. Daca e asa, rezista pentru ca o schimbare va veni cu siguranta atunci cand iarna se transforma in primavara. Doar ai rabdare.

Horoscop rune 13-19 iunie 2022, cu Mihai Voropchievici. Schimbări majore pentru Taur, Gemenii dau lovitura
Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Inguz: Cand apare aceasta runa, mesajul este sa fii mai atent la ceea ce se intampla in jurul tau, sa petreci mai mult timp in natura. Sa fii atent la ceea ce se petrece in corpul tau, sa ai grija de dieta si de programul de exercitii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri