Previziuni sumbre făcute de Carmen Harra pentru anul 2023. Care sunt cuplurile care vor divorța anul viitor

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut noi previziuni pentru anul care vine. Iată care sunt cuplurile care vor divorța în 2023.

25 dec. 2022, 16:14
Previziuni sumbre făcute de Carmen Harra pentru anul 2023. Care sunt cuplurile care vor divorța anul viitor
Carmen Harra, previziuni pentru 2023

Carmen Harra a făcut previziuni uluitoare pentru Anul Nou. Aceasta susține că 2023 va fi presărat cu divorțuri atât în showbiz-ul românesc, cât și în cel internațional.

Carmen Harra, pronosticuri pentru 2023

„Divorțuri sunt întodeauna, din 100 de mariaje mai mult de 100 se termină cu divorț. Se schimbă partenerii mult mai ușor acum. Ar trebui să rămânem așa cum am trăit odată să avem un singur partener și atunci am evita divorțurile. Da, din nefericire urmează ani de încercare, totul constă în atitudine, în cum răspunzi vieții și cum te înmagazinezi ca să poți trece peste toate încercările pe care fiecare an ni-l aduce. Hai să ne imaginăm un an superb, anul lui Dumnezeu, este un an mult mai bun, un am inteligent, magic, care ne aduce foarte multe surprize”

, a spus Carmen Harra la Antena Stars.

Citește și: Horoscop rune Mihai Voropchievici 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. La ce trebuie să ai grijă în ultima săptămână din an

Potrivit astoloagei, criza economică se va agrava și mai tare. Acest lucru va duce la revolta populației care va ajunge să iasă în stradă de supărare.

„Vin proteste uriașe în România! Românul întotdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general. Pentru că ce se întâmplă la ora actuală. Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material”, a mai spus aceasta.

Efectele crizei se vor reflecta asupra tuturor claselor sociale, ducând la ample manifestări.

„Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”,  a adăugat Carmen Harra.

Chiar dacă vor avea loc tensiuni nemaiîntâlnite până acum, România va răsbate și va renaște, reușind să ajungă pe linia de plutire.

Citește și: Care sunt cele trei zodii care vor avea succes pe toate planurile în 2023! Află daca te numeri printre norocoși

„Revirimentul României este în unirile care vor veni. România, după o perioadă lungă de timp se readună și își găsește forța interioară. România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare. Dar, până într-o zi, pentru că toate sunt până într-o zi. Văd o revenire spectaculoasă a românilor în următorii ani și revenirea la România inițială pe care o știm cu toții de atâta amar de vreme și aici va fi puterea României. România renaște”, a mărturisit clarvăzătoarea.

Noiembrie, cea mai importantă lună pentru români

Ceva de proporții mari se va întâmpla în luna noiembrie în România, asta datorită oamenilor care nu mai suportă ce se întâmplă în jur.

„Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme”, a concluzionat Carmen Harra.