Horoscop rune Mihai Voropchievici 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. La ce trebuie să ai grijă în ultima săptămână din an

Mihai Voropchievici a realizat horoscopul ultimelor șase zile din acest an și prima din 2023. Iată ce ne rezervă runele.

24 dec. 2022, 15:59
Horoscop rune Mihai Voropchievici 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. La ce trebuie să ai grijă în ultima săptămână din an
Mihai Voropchievici vine cu horoscopul runelor

Astrologul Mihai Voropchievici vine cu noi predicții la sfârșit de an. Iată ce ne rezervă runele pentru anul care vine, conform fanatik.ro.

Berbecii nu au avut foarte mult parte de Wunjo, cea mai puternică rună, dar nativii de foc sunt merue învingători. Vor câștiga pe toate planurile și trebuie să fie siguri de asta. Finalul anului vine cu câștiguri materiale pentru aceștia. Totodată, vor avea parte de dragoste și afecțiune.

Taurii își fac foarte multe griji, dar vor primi o veste care îi va calma și îi vor face să uite de probleme. E posibil să intre cu problemele rezolvate în anul care vine și vor scăpa de datorii. Aceștia trebuie să uite de grijile legate de 2022. Necazurile vor fi de domeniul trecutului.

Gemenii ar putea avea o nouă locuință chiar pe final de an. Ceva nu le place la locul de muncă, așa că se gândesc să se reprofileze. Se află într-o continuă schimbare, dar au un mental bun și au speranța că totul va fi în favoarea lor.

Citește și: Cele mai noi previziuni despre 2023 făcute de Mihai Voropchievici. Cum să atragem banii și norocul în viaţa noastră

Racii vor afla lucruri care le vor schimba viața, dar asta nu trebuie să îi sperie. Aceștia vor primi din punct de vedere karmic ceea ce le oferă divinitatea. Dacă au făcut bine,vor primi bine. Însă, este clar că se află pe drumul cel bun.

Leii sunt pregătiți să înceapă o nouă viață. Vor cunoaște o renaștere în plan fizic și psihic, bazându-se pe deplin pe forțele lor.

În intervalul 26 decembrie-1 ianuarie, Fecioarele vor fi tăcute, poate chiar ursuze. Sunt misterioase din fire, ceea ce înseamnă că e posibil să le pregătească surprize celor din jur.

Balanțele vor cunoaște, în sfârșit, adevărul. Vor găzi rezolvarea unor probleme care i-au măcinat de mult, iar aceste soluții vor fi binevenite.

Scorpionii siunt foarte iubăreți din fire, iar acum se află în căutarea plăcerilor, fie trupești, fie de altă natură, dar nu trebuie condamnați. Acești nativi trăiesc pentru dragoste și își pun sufletul pe tavă numai pentru persoanele în care au încredere.

Citește și: Horoscop Crăciun 2022, de Mihai Voropchievici. Perioada de reconectivitate cu Divinitatea. Zodiile de pământ dau de greu!

Săgetătorii au parte de vești minunate. E posibil să primească un cadou sau o sumă de bani destul de mare. De Sfântul Ștefan ar putea pleca într-o vacanță pe care și-o doreau de mult timp.

Capricornii au un conflict interior. Au muncit mult pentru a avea tot ce își doresc, iar cineva i-a deranjat cu o vorbă nepotrivită. Ei simt că sunt nedreptățiți, așa că își vor face dreptate de unii singuri.

Vărsătorii au parte de o nouă iubire. Sunt foarte inteligenți, iar astrele vor ține cont de asta. Trebuie să își facă bagajele pentru că îi așteaptă o călătorie.

Peștii au șansa de a deveni părinți. Viața le va face foarte multe favoruri în perioada de tranziție dintre ani.