Previziunile lui Medvedev, distribuite de Elon Musk: „Ungaria şi Polonia vor ocupa Ucraina. Europa va fi divizată, iar Polonia împărţită din nou”

Dmitri Medvedev, vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației Ruse și proaspăt premiat de Vladimir Putin cu o nouă funcție, face o serie de „profeții” halucinante pentru anul 2023.

27 dec. 2022, 16:44
Previziunile lui Medvedev, distribuite de Elon Musk: „Ungaria şi Polonia vor ocupa Ucraina. Europa va fi divizată, iar Polonia împărţită din nou”

Printre evenimentele pe care le prevede Medvedev pentru anul 2023 se numără un război civil în Statele Unite și ocuparea Ucrainei de către Polonia și Ungaria. Postarea lui Medvedev a atras admirația lui Elon Musk, care a comentat: „Epic!!”.

Interesant este că printre predicţiile lui Medvedev apare şi scenariul în care Europa va fi divizată şi împărţită, cum s-a întîmplat după Al Doilea Război Mondial, iar Polonia, care tocmai va fi anexat teritorii ale Ucrainei, ar urma să fie din nou fărâmiţată şi împărţită.

Un alt scenariu fără sens este cel conform căruia, în SUA ar urma un război civil, în urma căruia California şi Texas ar urma să-şi câştige independenţa, pentru ca, apoi, Texasul să se alieze cu Mexic, deşi statul din sudul Statelor Unite este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai apropiate de doctrina republicană, care respinge imigraţia şi drepturile imigranţilor, majoritatea chiar din Mexic.

Predicțiile lui Medvedev pe Twitter:

– Prețul petrolului va crește la 150 de dolari pe baril, iar prețul gazelor va ajunge la 5.000 de dolari mia de metri cubi.

– Marea Britanie va adera din nou la Uniunea Europeană

– Uniunea Europeană se va prăbuși după revenirea Regatului Unit – Polonia și Ungaria vor ocupa regiunile vestice ale Ucrainei, care nu va mai exista

– Va începe un război între Franța și al patrulea reich, care va fi creat din teritoriile Germaniei și sateliților săi, Polonia, statele baltice, Cehia, Slovacia, republica Kiev și alți paria

– Europa va fi divizată, iar Polonia împărțită din nou

– Irlanda de Nord se va rupe de Regatul Unit și se va alătura Irlandei

– Va începe un război civil în SUA, iar California și Texas vor deveni state independente

– Toate bursele și toată activitatea financiară se vor muta din SUA și Europa în Asia. Sistemul de management monetar de la Bretton Woods se va prăbuși, provocând distrugerea FMI și a Băncii Mondiale. Euro și dolarul nu vor mai circula ca monede de rezervă globală, iar în loc vor fi folosite monede digitale.

Elon Musk a distribuit pe Twitter toate aceste predicţii, singurul comentariu fiind „Epic”, din care nu este clar dacă patronul Tesla le ia în serios sau doar le ironizează.

Citeşte şi: Un nou diagnostic pentru Vladimir Putin, în presa din Marea Britanie: „E pe moarte”. Președintele rus folosește un leac din Occident, susțin jurnaliștii de cancan