Previziunile negre făcute de Baba Vanga pentru 2022: Nimeni nu poate opri Rusia!

Baba Vanga ar fi prezis marile conflicte din întreaga lume. Clarvăzătoarea ar fi anticipat și faptul că Rusia va trece printr-un mare conflict în 2022.

24 feb. 2022, 15:40
Previziunile negre făcute de Baba Vanga pentru 2022: Nimeni nu poate opri Rusia!
Baba Vanga

Previziunile negre făcute de Baba Vanga pentru 2022. Înainte să plece din această lume, Baba Vanga a lăsat câteva previziuni și pentru anul 2022. Aceasta spune că omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, foamete și război. Încă de la finalul anului 2020 se spunea că omenirea va fi, în continuare, afectată de pandemie.

Previziunile negre făcute de Baba Vanga pentru 2022: Nimeni nu poate opri Rusia!

”Toți se vor dezgheța precum gheața, dar nu mai unul rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat. Mai mult, o să devină domnul lumii”, ar fi spus bătrâna într-o profeție.

Vangeliya Pandeva Gushterova, cunoscută de lumea întreagă ca Baba Vanga, a fost o mistică, clarvăzătoare și herbalistă bulgară. Oarbă de la o vârstă fragedă, ea susține că atunci când era o copilă, a avut loc o „tornadă”, care ar fi ridicat-o în aer și ar fi aruncat-o într-un câmp din apropiere. A fost găsită după o lungă căutare. Martorii au descris-o ca fiind foarte speriată, iar ochii îi erau acoperiți de nisip și praf, nu a putut să-i deschidă din cauza durerii. S-au găsit bani doar pentru o operație parțială pentru a vindeca rănile pe care le suferise, iar acest eveniment a dus la o pierdere treptată a vederii.

Citește și: Baba Vanga, profeţii pentru 2022. Evenimentele care vor provoca haos pe planetă: inundaţii masive, invazia lăcustelor, incapacitatea tehnologiei de a mai distinge realitatea de virtual
Mulți oameni cred despre ea că avea puteri paranormale. Baba Vanga a ajuns în centrul atenției după ce a prevăzut tragedia din 11 septembrie, din SUA. Apoi, a prevăzut cu multe detalii scufundarea submarinului rus Kursk.

Baba Vanga a murit în 1996, dar predicțiile sale se întind pe o perioadă îndelungată, până în 5079, când credea că va avea loc sfârșitul lumii.

Citește și: Ultima profeție a Babei Vanga. Ce a prezis despre România chiar înainte să moară! Anii cheie ai lumii: cei care supraviețuiesc vor muri de o boală gravă