Previziunile numerologului Mihai Voropchievici pentru Noul An: DEZASTRELE vor marca 2015

Dezvoltare şi realizări materiale, asta ne aşteaptă în 2015, a declarat numerologul Mihai Voropchievici, într-o ediţie specială a emisiunii România la raport. Anul acesta are vibraţia 8, care înseamnă bunăstare. Cu o singură condiţie: ca banii să fie câştigaţi cinstit, mai spune Mihai Voropchievici. Dar nu vom fi feriţi de necazuri şi dezastre la nivel global, atenţionează acesta.

06 ian. 2015, 07:22
Previziunile numerologului Mihai Voropchievici pentru Noul An: DEZASTRELE vor marca 2015

Numerologul Mihai Voropchievici spune că 2015 e un an opt, iar opt e prin excelenţă cifra banului, aşa că, anul ăsta e favorabil din toate punctele de vedere pentru toţi cei care câştigă banii cinstit sau care au făcut bani în cei şapte ani precedenţi în mod cinstit. E toamna când se culeg recoltele. Pentru necinstiţi opt e cifra extremelor. Te ridică, te duce la extrem, te face miliardar şi în ziua următoare nu că vine DNA, vine falimentul.

Cu încărcătura cifrei opt, anul 2015 este unul bun pentru România, conchide numerologul Mihai Voropchievici.

„Pentru ţară este un an foarte bun. Opt e un an al echilibrului. E şi anul omului şi va trebui să punem în valoare persoana ca individ, indiferent de funcţia pe care o ocupă”, a mai spus Voropchievici.

Dezastrele vor marca şi anul 2015 şi vor fi influenţate de cele patru eclipse. Printre acestea cutremure şi accidente aviatice.

„A fost un marte păgubos, durează până pe 12 ianuarie şi are legarura cu accidentul aviatic cu elicopterul … cam toate aspectele legate de energia uraniană conduc spre astfel de situaţii şi sunt în 2015 e ultimul an din ciclul anilor cu tot felul de tensiuni – energiile dure uraniene. Nu dau lunile sau perioadele când se pot produce, dar încă există asemenea perioade care afectează colectivele”, a spus numerologul.

Vezi si: Horoscop 6 ianuarie. Ce rezerva astrele fiecărei zodii