Previziunile „profetului apocaliptic” despre soarta Rusiei: „Rusia este speranţa lumii. Va crea o lume mai bună prin curățarea oamenilor de gândurile negative și pasiunile distructive”

Mediumul Edgar Cayce, care a trăit în secolul al XIX-lea, a fost considerat un Nostradamus american, şi asta deoarece aproape toate profeţiile sale s-au împlinit. Şi-a dedicat întreaga viaţă previziunilor despre soarta lumii, iar în 1877, când s-a stins din viaţă la vârsta de 67 de ani, acestea erau întinse pe nu mai puţin de 14.000 de pagini.

17 apr. 2022, 12:37
Previziunile „profetului apocaliptic” despre soarta Rusiei: „Rusia este speranţa lumii. Va crea o lume mai bună prin curățarea oamenilor de gândurile negative și pasiunile distructive”

Previziuni despre soarta Rusiei. Multe dintre profeţiile sale privesc soarta Rusiei, căreia Cayce i-a rezervat rolul de salvator al lumii. Celebrul clarvăzător american a prezis momentul începerii celui de-al Doilea Război Mondial, victoria URSS, data semnării capitulării de către germani și chiar cataclismele care urmau să zguduie pământul în secolul XXI.

Previziunile lui Cayce despre Rusia au fost interzise în URSS, deoarece făceau referire la prăbușirea ţării și a comunismului. Dintre evenimentele pe care mediumul le-a prevăzut cu exactitate se-numără:

  • Cutremurele din Chile (1960), din Antarctica (1988), din Turcia (1990) şi din Japonia (2011);
  • Rezultatul celui de-al Doilea Război Mondial;
  • Prăbușirea regimului totalitar al URSS;
  • Marea Depresiune americană și prăbușirea bursei din patria sa.

Rușii vor ajuta la reînnoirea și dezvoltarea omenirii

Cayce a fost considerat Profetul apocaliptic deoarece a văzut sfârșitul acestei lumi și venirea lui Mesia înainte de viitoarea apocalipsă. În 1944, el a profețit că Rusia va ajuta la prevenirea distrugerii omenirii. A prevăzut o viitoare criză financiară globală și a indicat Rusia ca fiind „ghimpele din ochiul” puterilor financiare, care nu vor binele omenirii.

El a descris Rusia drept „speranța lumii”. Cayce prefigurează poziția dominantă a Chinei în lume și prietenia acesteia cu Rusia.

Citeste si Profeţiile unui călugăr misterios pentru România. Părintele Alexandru: „Pământul va arde. Deasupra Bucureștiului va flutura drapelul sfârtecat, iar poporul se va răscula”

Edgar Cayce laudă și Rusia în profețiile sale. Potrivit lui, Rusia este marcată cu un semn special al stabilirii echilibrului pe Pământ. Poporul rus are puterea de a crea o lume mai bună fără a o distruge pe cea veche, doar prin curățarea sufletelor altor popoare de gândurile negative și pasiunile distructive.

Previziuni despre soarta Rusiei: viitorul aparține poporului rus

Poporul rus a fost întotdeauna deasupra altor popoare din punct de vedere al prieteniei dezinteresate, generozităţii şi supunerii faţă de Dumnezeu. Copiii învăţau să-i iubească şi să-i ajute pe ceilalţi prin basme, povestiri şi proverbe. Rusia a fost lăudată de mulţi poeți de-a lungul vremii. Iar predicțiile lui Cayce despre Rusia se bazau pe aspectul religios și pe principiul întrajutorării oamenilor.

Citeste si Profeţiile Sfântului Serafim de Viriţa despre Rusia: „Multe ţări se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezista. Acesta este războiul despre care Sfânta Scriptură spune că va uni întreaga omenire”