Previzuni Ioan Burculeţ, specialist astrolog. Urmează arestări spectaculoase, iar 4 persoanlităţi din România vor muri în scurt timp

Cele mai spectaculoase arestari - independent de vointa persoanelor implicate – vor veni dictate de catre Destinul Romaniei ca tara ca sa le definesc asa.

16 mai 2019, 07:59
Previzuni Ioan Burculeţ, specialist astrolog. Urmează arestări spectaculoase, iar 4 persoanlităţi din România vor muri în scurt timp

Toate aceste evenimente cu rasunet, nu intamplator vor fi vizibile pentru intervalul urmator, este vorba despre 16 Mai – 07 Iunie a.c, scrie kfetele.ro. Evident asta ramane de vazut si o sa imi dati dreptate insa nu mie, dar Universului da cu certitudine!

Pentru ca totul planeaza in jurul nostru prin forma ecuatiei si matematicii Universului. Oricat ar incerca unii sa intervina din planul fizic prin diferite mijloace, metode, mai mult sau mai putin ortodoxe, se pare ca finalul va veni atunci cand acestia se vor astepta mai putin si vor fi implicate persoane care nu vor scapa justitiei providentiale.

Citeşte şi Astrologul Ioan Burculeţ despre 2019: „Este aceeaşi influenţă ca în 1989. Va fi o schimbare la care nu se va aşptepta nimeni!”

Mai mult, in tot acest interval mai sus mentionat, o sa asistam la o lupta acerba in planul puterii ceea ce inseamna sau ar trebui sa reprezinte alegerile electorale care vizeaza europarlamentarele. In lupta aceasta pentru suprematie ambele tabere isi vor arata coltii si nu intamplator formele de manifestatii care au directa legatura cu sindicatele mai mult sau mai putin, adunarile publice nu vor fi deloc intamplatoare, evenimente care prin nuanta si conotatiile acestora pot degenera, astfel incat Romania ca tara va fi sanctionata vizibil de catre interventia UE sau mai mult, dincolo de planul politicului, Romania va fi sanctionata oricum de alte coalitii internationale si implicata in evenimente de un context ingrijorator in raporturile si relatiile internationale din care va iesi cu „obrazul patat”.

Garantez si aspectul acesta al incidentelor dincolo de granitele Romaniei ca „entitate” dar si persoanele din afara granitelor care pot actiona pe teritorul Romaniei si care prin atitudinea lor sa aduca o nuanta nu chiar atat de placuta ca si evenimente ma refer.

Din punct de vedere electoral apogeul zilei de 27 Mai a.c. indica cum ca cineva va avea de pierdut; astrologic cand spun aceasta, ma astept ca unii care se vor crede stapani pe situatie – indiferent de tabere – sa se insele amarnic si de aici „redefinirile” in actualul Guvern al Romaniei care vor fi vizibile si garantez moral ca sa definesc asa, cu aceasta cunoastere si calcul al ecuatiei astrologice referitor la tara noastra! Va fi o mobilizare cum nu s-a mai vazut pana in acest an din partea tuturor structurilor politice din tara si care evident exista la ora actuala.

S-a incheiat etapa care definea tot ceea ce putea sa insemne accidentarile in masa si acestea au fost vizibile in intervalul 24 Aprilie – 10 Mai a.c. ele descresc in intensitate vizibil, insa cu toate acestea va trebui sa luam in calcul furtunile care ne vor lua pe nepregatite si care deja au fost anuntate pentru intervalul acestei perioade insa fac referinta ca la fel, fenomenele extreme se vor extinde pana in luna Iunie a.c. Dupa cum spuneam si fara sa ma repet, vom fi luati prin suprindere nu numai noi dar si autoritatile. Vor fi inundatii vizibile in lume dar si pe teritoriul tarii noastre astfel incat sa nu ne mire faptul daca alte state se vor implica in ajutorul conferit tarii noastre ca si ajutor umanitar sau suport logistic desi este descrescuta in intesitate magnitudinea seismica. Efectele in natura se vor baza pe elementele apa si aer, normalitate poate fi grindina, tornadele si scindarile de la o extrema la cealalta datorita incalzirii globale si a defrisarilor masive. „Ce isi face omul cu mana lui…”

In planul spiritualitatii vizita Papei Francisc in Romania va fi un prilej de reconfigurare spirituala si oamenii vor vedea cu alti ochi anumite aspecte importante, acest lucru confirma de fapt si ca arestarile din Romania vor fi normalitate. Inchei paranteza pentru ca are legatura cu acelasi sector de manifestare cu spiritualitatea, adica vorbim de justitia divina, pentru ca da, nici vizita Papei nu este intamplatoare in Romania, ea va reformula ca si in cazul summitului de la Sibiu, anumite aspecte care pot fi primite cu entuziasm de catre multima care va participa in numar mult mai mare decat se asteapta autoritatile si organizatorii cel putin la Bucuresti dar si in celelalte zone in care sunt deja programate slujbele sau ceremoniile! Va fi semnat un acord bilateral intre cele doua parti si va fi o nuanta de revolutie la nivelul conceptelor si evenimentului in sine. Deschiderea noilor orizonturi si perceptii vor fi vizibile asa cum mentional in contextul astrologic al evenimentelor si raporturilor internationale pentru aceasta perioada. Exista posibilitatea pe ultima suta de metri, desi vizita este anuntata oficial ea sa cunoasca o alta forma de organizare adica anumite chestiuni sa fie anulate sau de ce nu, pentru ca este permisibil sa fie schimbate datele. Vizita anulata ar fi extrama ca forma de manifestare, asta daca vom tine cont de anumite nuante de imprevizibilitate care pot avea loc pe teritoriul Italiei si atunci acesta sa fie retinut in actiuni mult mai importante sau o alta cauza de cu totul alta natura.

Dupa cum spuneam urmeaza un interval interesant in ecuatia astrologica si un fenomen de Luna Plina in forma sa de manifestare din aceasta saptamana care va aduce o reformulare in planul existential pentru ca are loc in constelatia Scorpion si atunci elementul mortii va fi vizibil in jurul nostru pentru reconsolidarea propriilor credinte, tocmai din acest punct de vedere moartea unor fiinte de care putem fi legati sufleteste din jurul nostru ne duc cu gandul la celalat plan si ca moartea nu este altceva decat o trecere, dar acest aspect este cunoscut numai de initiati! Dincolo de moartea unui barbat in Romania, dar care atentie nu va fi singura pentru ca vor mai urma trei funerarii in tot acest interval in Romania si evident una dintre persoane va fi femeie, ele nu sunt decat aspecte de armonie si normalitate!

O abordare din punct de vedere al metodei de calcul si evaluare in conformitate cu planul si ecuatia Universului ca forma de adaptabilitate la cerintele destinelor fiecarei entitati in parte mi-am propus si de aceasta data cu acest calcul pur si simplu matematic.