Prezentare de modă inedită! Un BĂRBAT a purtat piesa de rezistenţă: o rochie de mireasă FOTO

Creatorul de modă Dorin Negrău a avut miercuri seara un show de modă deosebit. Acesta şi-a prezentat colecţia de toamnă-iarnă VISIONS pe un şantier în construcţie aflat pe Lipscani, în Bucureşti. Elementul surpriză a fost o rochie de mireasă, îmbrăcată de un bărbat, scrie libertatea.ro.

RomaniaTV.net
02 aug. 2012, 18:56

Designerul român precizează că a ales această prezentare inedită, în care un bărbat a purtat o rochie de mireasă, pentru a transmite un mesaj social.

Am ales un bărbat pe care l-am îmbrăcat în mireasă și acesta a încheiat prezentarea pentru că fiecare colecţie a mea are câte un mesaj social. De această dată, colecţia de toamnă-iarnă VISIONS a scos în evidenţă mesajul social împotriva violenţei domestice în familie. De fiecare dată bărbaţii sunt acuzaţi de violentă în familie și am dorit să subliniez faptul că și ei sunt pașnici și nu întotdeauna violenţi sau vinovaţi de violenţă în familie!„, a declarat Dorin Negrău.

Pe podium au fost prezentate 30 de ţinute alb-negru, iar la eveniment au luat parte vedete precum Maia Morgenstern, Simona Patruleasa, Iulia Albu, Andreea Bălan care a şi purtat o creaţie semnată Dorin Negrău, Bianca Drăguşanu, Dana Savuică şi mulţi alţii.