Prezentare Honda CR-V facelift

După versiunea destinată pieţei americane şi conceptul dezvăluit la ultima ediţie a Salonului Auto de la Paris, Honda prezintă la final de an primele imagini oficiale cu CR-V facelift, modelul care va fi comercializat în Europa.

RomaniaTV.net
31 dec. 2014, 00:32

Constructorul japonez a prezentat versiunea europeană restilizată a SUV-ului CR-V. Din punct de vedere estetic nu sunt surprize, faceliftul fiind prefaţat de conceptul expus în luna octombrie la Paris şi de versiunea CR-V updatată, care deja se comercializează peste ocean. Designul părţii frontale a fost revizuit: blocurile optice şi spoilerul faţă sunt redesenate, chiar dacă schimbările sunt destul de greu de observat. La interior modificările sunt minore; notăm apariţia sistemului multimedia Honda Connect, cu touchscreen de 7 inci.

Din punct de vedere tehnic însă, japonezii aduc o noutate importantă: propulsorul 1.6 i-DTEC, în versiunea care dezvoltă 160 CP şi 350 Nm, înlocuieşte vechiul 2.2 i-DTEC de 150 CP. Cu noul diesel de 1.6 litri, Honda CR-V va emite sub 130 g/km de CO2. În plus, SUV-ul japonez va putea fi echipat şi cu o nouă cutie de viteze automată, cu 9 rapoarte.

Honda nu a comunicat încă preţurile şi data de începere a livrărilor pentru CR-V facelift.