Prezentare inedită la săptămâna modei de la Londra VIDEO

Spectacol inedit la săptămâna modei la Londra. Creatoarea britanică Stela McCarteny şi-a prezentat colecţia de toamnă iarnă pe ritmuri nebune de dans.

RomaniaTV.net
20 feb. 2012, 09:09
Prezentare inedită la săptămâna modei de la Londra VIDEO

Londra a găzduit săptămâna modei, prilej cu care creatoarea Stella McCartney a găsit o modalitate inedită de a-şi prezenta colecţia toamnă-iarnă pentru ţinute de seară. Pe lângă faptul că parada a fost organizată într-o fostă biserică din Mayfair, prezentarea în sine nu a fost una convenţională. În loc să defileze pe podium, modelele s-au plimbat printre mese şi s-au întreţinut cu oaspeţii, care se bucurau de gustări şi cocktailuri.

Defilarea propriu-zisă a fost un soi de flash-mob, în care modelele nu doar au defilat, ci au şi dansat pe ritmuri nebune, coregrafia fiind pusă la punct de Blanca Li, responsabilă şi pentru videoclipul piesei Around the World, a celor de la Daft Punk.

„Am vrut să facem ceva special pentru Londra”, a explicat creatoarea de modă, precizând că nu procesul de creaţie şi repetiţiile au fost cele mai dificile înaintea acestei prezentări, ci păstrarea secretului privind reprezentaţia care urma să fie oferită.