Prezentatoare rusă, la înmormântarea Reginei Elisabeta: „Ar fi trebuit să aruncăm arma nucleară acum, la Londra, toată lumea este acolo”

Omul lui Vladimir Putin, Andrei Guruliov, membru al Comisiei de Apărare a Parlamentului Rus și membru al Dumei de Stat, a amenințat deschis cu un atac nuclear Marea Britanie și Germania.

20 sept. 2022, 15:24
Prezentatoare rusă, la înmormântarea Reginei Elisabeta: „Ar fi trebuit să aruncăm arma nucleară acum, la Londra, toată lumea este acolo”

Andrei Guruliov s-a referit mai întâi la câteva declaraţii ale lui Joe Biden. „Ai auzit toate cuvintele fără sens pe care le spune Biden? El a spus că o să întâmpinăm consecințe foarte serioase, iar Rusia o să devină paria. El spune că am putea folosi arme nucleare în Ucraina? Da, am putea folosi arme nucleare, dar cu siguranță nu în Ucraina. Mai trebuie să trăim acolo”, a spus politicianul rus.

Apoi, el a amenințat Germania. „Un „burger german” fericit și bine hrănit, al cărui spate începe deja să înghețe înainte de iarna care vine. Ar trebui să înțeleagă că, dacă vom folosi arme nucleare, principalul centru de luare a deciziilor este Berlinul”.

Citeşte şi Românul care luptă în Legiunea Străină din Ucraina: „Acesta nu este un război corect, când o armată luptă împotriva civililor. Dacă Ucraina este cucerită, următoarea poate fi România”

Vorbind despre NATO, omul lui Putin a spus apoi că Rusia este capabilă să transforme Insulele Britanice într-un deșert, în doar trei minute. „Când Marea Britanie ar fi transformată într-un deșert marțian, ar mai apăra ei Articolul 5?! Nu ar mai rămânea nimic! Cum o numesc ei? O insulă de nezdruncinat? O să o scuturăm noi! Vă asigur, toată lumea va da înapoi! Nu o să folosească nimeni forțele nucleare strategice”, a spus el. Gazda Vladimir Soloviov a completat că mai cunoaște câteva ținte.

Editorialista Daily Beast și analistul mass-media Julia Davis, care a postat luni un clip din emisiune, a postat marţi un nou clip, dintr-o nouă emisiune în care Guruliov a fost oaspete şi s-a vorbit despre un atac nuclear. „Între timp, la televiziunea de stat rusă: reprezentantul Dumei de Stat, Andrey Gurulyov, a amenințat Marea Britanie cu lovituri nucleare. Gazda Olga Skabeeva a spus că Rusia ar fi trebuit să lanseze un atac nuclear luni, deoarece mulți oameni importanți au fost prezenți la înmormântarea Reginei”, a scris Julia Davis, citat de tsn.ua.

Citeşte şi Ruşii au fost pe punctul de a provoca un dezastru nuclear, ucrainenii au publicat dovada: „Racheta a explodat la doar 300 m de reactor!” VIDEO