Prezentatoare TV, în pragul disperării după ce şi-a îngropat fetiţa: „Mergeam seara la cimitir şi râcâiam mormântul”

O prezentatoare TV de la noi a trecut prin momente de suferinţă cumplită. Blonda a mărturisit că nu se putea resemna cu gândul că fiica ei a murit şi seara mergea la cimitir, unde încerca să o dezgroape.

17 nov. 2016, 15:51
Prezentatoare TV, în pragul disperării după ce şi-a îngropat fetiţa: „Mergeam seara la cimitir şi râcâiam mormântul”

Lenna Horvath, fosta prezentatoare de la 6TV, a vorbit despre  suferinţa crâncenă prin care a trecut după ce fiica ei de numai 12 ani a decedat. Frumoasa blondă a relatat că nu se putea resemna cu ideea că fetița ei a murit și în fiecare seară mergea în cimitir, cu intenția să o dezgroape, potrivit cancan.ro

Denumită și femeia cu ochi de diamant, vedeta a căzut într-o depresie cruntă, ba mai mult a încercat să se sinucidă în perioada respectivă.

O vedetă de la noi, DESFIGURATĂ după o intervenţie estetică FOTO

„Imediat după moartea fetiţei mele, am căzut într-o depresie foarte gravă. Aveam momente când mergeam seara la cimitir şi râcâiam pământul. Îmi doream ca cea mică să fie din nou lângă mine. Vreo 6 luni de zile a ţinut depresia asta în care intrasem, am avut nevoie de un medic psiholog să trec peste toate. Chiar aveam gânduri de sinucidere. Nu veneam sensul vieţii fără fetiţa mea. Am şi încercat. Am încercat să iau pastile. Am avut noroc cu o vecină care îmi făcea curăţenie şi dădea mâncare la pisică şi m-a găsit”, a declarat Lenna Horvath.