Prezentatoarea Pro Tv, Andreea Marinescu, a născut

Andreea Marinescu a devenit mămică pentru a doua oară! Colega lui Mihai Dedu și a Laviniei Petrea de la pupitrul Știrilor Pro TV de dimineață, l-a întâmpinat în familia sa pe Marc Armin, un băiețel vorbăreț ca mama și mâncăcios ca fratele său, Vladimir, în vârstă de 7 ani.

05 apr. 2017, 11:54
Prezentatoarea Pro Tv, Andreea Marinescu, a născut

Andreea Marinescu schimbă din nou scutece, scrie click.ro. Prezentatoarea Pro Tv este extrem de fericită de când a devenit din nou mămică. Vedeta a adus pe lume, pe cale naturală, un băieţel, care a primit nota maximă din partea medicilor. „Am născut la Maternitatea Polizu, unde domnul conferențiar profesor doctor Nicolae Suciu și echipa lui de oameni profesioniști au avut grijă ca atât eu, cât și micuțul meu să avem toată atenția și grija de care am avut nevoie. Nașterea a fost foarte ușoară, iar familia noastră s-a mărit cu încă un băiețel pe care îl iubim nespus de mult! Marc Armin este guraliv ca mine și a avut 3 kilograme la naștere. A primit nota 10 atât de la medici, cât și de la Vladimir, fratele lui, care este complet cucerit de Marc și îi spune numai adorabilul meu”, a mărturisit Andreea.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu, gafă de proporţii când a încercat să o înţepe pe Andreea Marin

Colegii din platoul Știrilor Pro TV au felicitat-o pe Andreea și i-au făcut câteva urări de bun venit și micuțului Marc. Lavinia Petrea a fost printre primele care i-au transmis proaspetei mămici cuvinte frumoase. „Este eroina mea! A născut a doua oară natural, un băiețel perfect și nu s-a plâns nicio clipă de nimic! Este o femeie puternică, ne-a confirmat asta încă o dată. Să fie sănătoși. O iubesc și o îmbrățișez tare, tare!”, a spus blonda şi ea mamă a doi copii.