Prezentatoarea TV americană Barbara Walters, spitalizată după ce a căzut şi s-a lovit la cap

Prezentatoarea de televiziune americană Barbara Walters, în vârstă de 83 de ani, a fost spitalizată de urgenţă după ce a căzut şi s-a lovit la cap, sâmbătă noaptea, informează huffingtonpost.com.

RomaniaTV.net
21 ian. 2013, 10:39
Prezentatoarea TV americană Barbara Walters, spitalizată după ce a căzut şi s-a lovit la cap

Barbara Walters a căzut pe scări şi s-a tăiat la frunte, în reşedinţa ambasadorului Marii Britanii la Washington.

Ea a mers la spital pentru a fi examinată şi a rămas sub observaţia medicilor. „Barbara este conştientă (şi le dă indicaţii tuturor), fapt care este pentru noi toţi un semnal pozitiv”, a spus Jeffrey Schneider, coleg al Barbarei Walters de la televiziunea americană ABC.

Barbara Walters s-a numărat printre personalităţile americane care l-au susţinut pe Barack Obama, pentru al doilea mandat.

Totodată, Walters a fost una dintre vedetele americane care au donat bani în favoarea familiilor afectate de uraganul Sandy, care a devastat coasta estică a Statelor Unite în ultima parte a anului trecut.

Barbara Jill Walters, născută pe 25 septembrie 1929, este jurnalistă, prezentatoare a câtorva emisiuni de televiziune matinale foarte populare în Statele Unite ale Americii („Today” şi „The View”), a unui renumit buletin informativ („20/20”) şi coprezentatoare a principalului jurnal de actualităţi difuzat de postul de televiziune ABC („ABC Evening News”).