Dansează printre stele. Prezentator surpriză pentru emisiunea care începe în 5 octombrie. Vezi concurenţii

12 perechi se vor întrece de duminică în emisiunea "Dansează printre stele", iar prezentatorul acestui show este Horia Brenciu, care revine în această ipostază după exact 10 ani, potrivit a1.ro.

RomaniaTV.net
01 oct. 2014, 06:34
Dansează printre stele. Prezentator surpriză pentru emisiunea care începe în 5 octombrie. Vezi concurenţii

Din 5 octombrie, vedetele „Dansează printre stele”. Dacă Horia Brenciu va fi gazda showului, Jojo, Mihai Petre și Igor Munteanu sunt cei care le vor nota evoluția pe ring a concurenţilor.

„În ultima perioadă, postura de jurat m-a obligat să mă uit mai mult în ochii concurenților. Duminică seara va trebui să mă uit în ochii telespectatorilor. Sincer, mi-era puțin dor de asta. Rolul de antrenor îmi place, dar nu l-am uitat pe cel de amfitrion. Vorba aia, cu el am debutat acum 21 de ani”, a mărturisit Horia Brenciu.

„Dacă la „X Factor” trebuie să scot în evidență fiecare elev din echipa mea, aici, la „Dansează printre stele”, toți concurenții sunt ai mei, adică trebuie să îi susțin pe toți, necondiționat”, a mai declarat Horia Brenciu.

Cine sunt concurentii de la „Danseaza printre stele”

Alina Eremia și Iuri Ribac, Alina Pușcaș și Bogdan Boantă, Cosmina Păsărin și Bruce, Diana Munteanu Niculescu și Ștefan Ciubotaru, Raluka și Lilian Cărăuș, Sandra Izbașa și Petrișor Ruge, Cosmin Seleși și Maria Popescu, Mihai Ristea și Luiza Comșa, Muneer și Stela Domnițanu, Nicolai Tand și Elena Andreianu, Speak și Cocuța și Vladimir Drăghia și Elena Voscoboinic sunt cele 12 perechi care, începând din 5 octombrie, „Dansează printre stele”.