Prezentatorul BBC Nick Sheridan a murit subit la doar 32 de ani. Tânărul a picat pur și simplu din picioare

Jurnalistul Nick Sheridan a murit la vârsta de 32 de ani. Tânărul făcea parte din echipa BBC. Acesta s-a prăbușit din picioare, în timp ce făcea jogging. Inima lui a încetat să mai bată după ce a ajuns la spital.

09 mart. 2024, 14:32
Prezentatorul BBC Nick Sheridan a murit subit la doar 32 de ani. Tânărul a picat pur și simplu din picioare
Jurnalistul BBC Nick Sheridan a murit la 32 de ani

Nick Sheridan s-a stins din viață, la 32 de ani. Profesa ca jurnalist la BBC Scoția, unde avea poziția de prezentator TV. Inițial, tânărul ieșise la alergat și, ulterior, s-a prăbușit din picioare, potrivit presei străine.

Jurnalistul originar din Irlanda, Wexford, făcea jogging în natură și a picat pur și simplu la pământ, apoi a ajuns în stare gravă la spital.

Citește și: Cristina Șișcanu este în doliu. Tatăl vedetei a murit: „Te iubesc, tata! Să te odihnești în pace…”

Jurnalistul de 32 de ani a fost spitalizat preț de câteva zile, la secția de Terapie Intensivă. Apoi, inima lui a încetat să mai bată. Potrivit medicilor legiști, Nick Sheridan a suferit un anevrism cerebral. La cauza decesului au fost notate date precum „o afecțiune de scurtă durată”.

Gary Smith a transmis un mesaj emoționant după ce jurnalistul BBC Scoția a trecut în neființă. Nick Sheridan lucra în lumea mediatică de peste un deceniu. A făcut parte din echipa RTE News2day timp de doi ani. Inițial, s-a alăturat echipei BBC Scoția ca documentarist / cercetător, apoi a trecut la poziția de corespondent și jurnalist pe TV.

Citește și: Doliu fără margini în medicina românească! Un celebru doctor extrem de iubit de români a murit într-un teribil accident

„A fost un coleg minunat și un jurnalist foarte talentat, prezentator și autor. A fost și unul dintre rarii oameni care îți luminează viața. Amuzant, inteligent, cu bunătate. Un om minunat. Gândurile noastre se îndreaptă către părinții lui, care au fost lângă el în timpul celor 10 zile de spitalizare, dar și către partenera lui, Lewis, întreaga familie și prieteni”, a transmis Gary Smith, conform BBC.