Prezentatorul care a incendiat un magician într-o emisiune de televiziune, arestat VIDEO

Un mandat de arestare a fost emis pe numele lui Franklin Barazarte, un prezentator de televiziune care a turnat lichid inflamabil peste faţa oaspetelui său, magicianul Wayne Houchin, în timpul filmărilor şi a incendiat-o, provocându-i arsuri de gradul I.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 11:55

Wayne Houchin, un magician care a venit în emisiunea lui Franklin Barazarte, un prezentator de televiziune american care i-a aruncat lichid inflamabil pe faţă incendiindu-l, s-a ales cu arsuri severe, de gradul I, pe faţă, scalp şi mâini, marţi, la filmările pentru show-ul pe teme de astrologie pe care Bazarte îl filma în Republica Dominicană.

Prezentatorul a spus că a fost vorba despre un accident, atunci când a turnat apă de colonie peste Houtchin, în semn de „binecuvântare”, ca să provoace amuzament în spectacolul său, „Closer to the Stars”. Dar magicianul susţine că prezentatorul ar fi făcut acest lucru în mod intenţionat, dezvăluie publicaţia Daily Mirror. Barazarte a dar bir cu fugiţii după ce i s-a emis mandatul de arestare, plecând în Statele Unite.

Houchin este însă hotărât să-l aducă în faţa justiţiei, iar avocaţii săi le-au cerut autorităţilor americane să îl aresteze şi să îl extrădeze în Republica Dominicană, pentru a fi judecat de atac intenţionat.

Ceasul rău

La filmările de marţi, când s-a produs nefericitul incident, prezentatorul care spusese că vrea să îi dea „binecuvântarea” lui Houchin, Barazarte i-a cerut unui alt magician, BJ Bueno, invitat şi el în spectacol, să îi dea o sticlă de colonie „Aqua de Florida”, care este un parfum extrem de inflamabil. După aceea, a rugat-o pe soţia magicianului să îi toarne colonia în palmele făcute căuş şi să îi dea foc. După ce s-a aprins, Barazarte i-a aruncat colonia aprinsă pe capul şi faţa lui Houchin, care a devenit rapid o torţă vie.

Înregistrările pentru spectacol nu au fost date publicităţii, însă cineva a înregistrat toată scena cu telefonul mobil şi a postat înregistrarea pe YouTube.