Prezentatorul care i-a înmânat premiul Stelei Popescu, primele declaraţii: Credeam că era o scenetă

Prezentatorul galei la care a participat Stela Popescu a oferit informaţii despre modul în care se comporta celebra actriţă.

24 nov. 2017, 17:44
Prezentatorul care i-a înmânat premiul Stelei Popescu, primele declaraţii: Credeam că era o scenetă

Controverse de proporţii după moartea Stelei Popescu. Mai grav este că vin chiar din lumea artistică. Organizatorii şi spectatorii unui eveniment unde a urcat pe scenă Stela Popescu, abia vorbind şi scăpând pe jos chiar premiul primit, sunt acuzaţi că au asistat nepăsători. În sală era şi Andreea Marin care a respins azi acuzaţiile. Gala respectivă a avut loc marţi, la 24 de ore înainte de deces.

Discursul Stelei Popescu a şocat audienţa. Marea actriţă a reuşit cu greu să vorbească şi a avut momente de incoerenţă. În imaginile de la eveniment se poate observa că Stela Popescu nu mai putea nici să îşi controleze mânile. Aceasta chiar a scăpat din mână placheta pe care a primit-o de la organizatori.

„Ca orice om normal, îţi dădeai seama că se întâmplă ceva. Credeam că era o scenetă, apoi ne-am dat seama că e puţin mai complicat ce se întâmplă acolo. Nu am vrut să o întrerup, am vrut sa o las să fie Stela Popescu. În momentul in care a primit premiul, se schimbase. (…) Dânsa s-a comportat mai normal, după aceea. Au venit câteva persoane şi au condus-o la masă”, a spus prezentatorul galei în emisiunea „Acces Direct”.

Citeşte şi: Diana Dumitrescu, în stare de şoc: Scriu acest mesaj cu lacrimi în ochi. Nu imi vine să cred că s-a întâmplat acest lucru

Din ce în ce mai multe voci susţin că Stela Popescu ar fi putut fi salvată. Neurochirurgul Vlad Ciurea a declarat că discursul incoerent este un semn al unui atac cerebral.

Oana Pellea a avut o reacţie virulentă faţă de cei care au fost lângă Stela Popescu la ultima apariţie publică.

„Publicul nu a înţeles că Stela murea, puţin câte puţin, în faţa lui.(…) Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital chiar dacă era mai mult decât evident că are nevoie de ajutor. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil că nimeni din sală nu a înţeles că începuse să moară acolo în faţa lor”, a spus actriţa.

Vezi si: Imagini emoţionante la căpătâiul Stelei Popescu. Corina Chiriac: Nu m-a văzut nimeni plângând. Îmi pare foarte rău