Prezervativul ARD. Petrescu (PDL): E numai pentru tineri. Plus: vitamina şi batista electorală VIDEO

Prezervativul electoral pe care ARD îl oferă în această campanie electorală este distribuit în Sectorul 3 al Capitalei de către candidatul PDL Cristian Petrescu. Prezent la o dezbatere electorală la România TV, Petrescu a explicat că respectivele pliante cu prezervativ vor fi distribuite doar tinerilor, pentru restul electoratului fiind pregătite vitamine, batiste şi lipici. 

RomaniaTV.net
23 nov. 2012, 19:48
Prezervativul ARD. Petrescu (PDL): E numai pentru tineri. Plus: vitamina şi batista electorală VIDEO

„Vrei să te eliberezi de stresul provocat de USL?”, este întrebarea tipărită pe un pliant ce are ataşat un prezervativ. „Protejează-te şi ARDe-i în cabină!”, vine şi îndemnul electoral care însoţeşte micul cadou de campanie.

Cristian Petrescu, candidat în colegiul numărul 12 a precizat că mesajul „arderii în cabină” se referă strict la procesul electoral.

„Să-i ardă cu ştampila la vot. Prezervativul e folosit la cu totul altceva”, a explicat candidatul democrat-liberal. Conform acestuia, pliantele cu prezervativ vor fi distribuite doar tinerilor, fapt pe care pedelistul îl consideră firesc..

„Materialul se distribuie numai tinerilor. Până şi Obama a avut prezervative. Românul mai ştie încă de glumă şi un pic de umor nu strică iar pe spate sunt informaţiile bine detaliate. Nu cred că e un lucru rău, în nici un caz nu e ilegal. Costă sub 10 lei şi e inscripţionat”, a adăugat Petrescu.

Oferta candidatului ARD nu se opreşte însă la prezervative. Petrescu a pregătit şi alte materiale electorale cu mesaj personalizat: vitamina C („Ai obosit să asculţi minciunile USL? Ia o vitamină şi ARDe-i la vot!”), batiste igienice („Îţi dau lacrimile văzând ţara distrusă de USL? Ia o batistă şi desparte-te de ei!”) şi lipici Super Glue („Ţi-a distrus viitorul guvernarea USL? Repară-l! Un Super Glue şi ARDe-i la vot!”).

 VEZI ŞI reacţia prim-vicepreşedintelui PDL, Cezar Preda la vederea prezervativului electoral: Nu e bine că nu înţelege ţăranul!