Prezervativul electoral: Protejează-te şi ARDe-i în cabină! Preda: Nu e bine că nu înţelege ţăranul

ARD prezintă în campania pentru alegerile parlamentare pliantul cu prezervativ, un cadou electoral însoţit de un mesaj pe măsură: "ARDe-i în cabină". Pliantul cu pricina, a cărui fotografie circulă pe internet, nu este privit cu ochi buni de către liderii alianţei, care îl cataloghează drept "o prostie".

RomaniaTV.net
19 nov. 2012, 19:26
Prezervativul electoral: Protejează-te şi ARDe-i în cabină! Preda: Nu e bine că nu înţelege ţăranul

„Vrei să te eliberezi de stresul provocat de USL?”, este întrebarea tipărită pe un pliant ce are ataşat un prezervativ. „Protejează-te şi ARDe-i în cabină!”, vine şi îndemnul electoral care însoţeşte micul cadou de campanie.

Pliantul ce conţine prezervativul electoral a fost prezentat în emisiunea „Ştirile serii”, la România TV, fiind criticat de reprezentanţii Alianţei România Dreaptă.

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a precizat că nu va „folosi niciodată aşa ceva”, referindu-se la împărţirea respectivelor pliante, în timp ce preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a catalogat fluturaşul electoral drept „o prostie”

„Cât oi fi eu politician şi sper să fiu cât mai mult, să câştig alegerile, n-am să folosesc aşa ceva. Eu am colegiu şi la ţară. Eu nu mă pot duce cu aşa ceva că nu-l înţelege ţăranul”, a afirmat Cezar Preda.

„E o chestiune de prost gust şi inacceptabilă. E o prostie”, a reacţionat Aurelian Pavelescu.