PREZIDENŢIALE 2014. Ilie Sârbu: Nimeni nu-l cheamă la spânzurătoare pe Iohannis. Ştiu că are tracul ăsta

ALEGERI PREZIDENŢIALE 204. Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat, joi, la RFI, că în opinia sa, Klaus Iohannis ar avea tot interesul să participe la dezbaterile cu Victor Ponta, pentru că "are de recuperat foarte mult, nu se pleacă de la 0-0". Sârbu crede că cele două echipe pot găsi şi o variantă de compromis.

06 nov. 2014, 08:29
PREZIDENŢIALE 2014. Ilie Sârbu: Nimeni nu-l cheamă la spânzurătoare pe Iohannis. Ştiu că are tracul ăsta

ALEGERI PREZIDENŢIALE 204. Întrebat dacă va fi o dezbatere Victor Ponta – Klaus Iohannis în turul al doilea, Ilie Sârbu a spus că „din punctul nostru de vedere, cu siguranţă va fi”.

Din punctul meu de vedere, cel mai interesat dânsul ar fi, că are de recuperat foarte mult, nu plecăm chiar de la 0-0. Sigur, startul se dă de la 0-0, dar totuşi s-a creat o stare de spirit, s-a văzut rezultatul din primul tur”, a precizat Ilie Sârbu.

Senatorul a arătat că „cele două echipe pot să găsească şi o variantă de compromis, însă nu ştiu dacă noi trebuie să acceptăm mereu compromisuri la lucrurile clare”.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ponta va participa la toate emisiunile TV chiar dacă Iohannis nu va veni

ALEGERI PREZIDENŢIALE 204. Când e o chestie complicată, dacă era asediat Bucureştiul şi se găsea o soluţie de compromis, unde ne ducem, în ţară, ce facem? Iluziile astea că dacă într-o anumită zonă ai avut un anumit rezultat eşti privilegiat nu cred că ne duc la ceea ce ne dorim noi ca cetăţeni, nu ăsta-i scopul. Trebuie să te prezinţi vertical, aşa cum eşti tu şi să spui ce gândeşti. Nimeni nu-l cheamă la spânzurătoare. Ştiu că are tracul ăsta”, a precizat Sârbu.

Candidatul PSD la Preşedinţie, Victor Ponta, a propus patru dezbateri televizate, la Realitatea TV, România TV, Antena 3 şi B1 TV. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a propus o singură dezbatere, la Universitatea de Vest din Timişoara.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Klaus Iohannis vrea confruntare cu Victor Ponta la Timişoara