Prietena tânărului împuşcat, în stare de şoc: E strigător la cer! El este un om simplu, un angajat

Prietena tânărului împuşcat cu mitraliere în Bucureşti este încă în stare de şoc după ceea ce s-a întâmplat. Martoră la eveniment, ea nu înţelege cu ce i-a deranjat prietenul ei pe bărbaţii înarmaţi. Reporterii România TV au stat de vorbă cu tânăra care se fereşte însă de camerele de filmat.

RomaniaTV.net
28 nov. 2012, 10:22
Prietena tânărului împuşcat, în stare de şoc: E strigător la cer! El este un om simplu, un angajat

„Vă daţi seama cum se simte după ce a fost împuşcat de opt ori! Este un om simplu, un angajat, un muncitor care venea acasă. Era prietenul meu, firma era pe numele meu, era angajat la firmă. Pur şi simplu venea acasă şi a fost împuşcat”, a declarat concubina băiatului împuşcat.

Întrebată dacă ştie cine a comis această faptă, fata a zis că nu are idee. „Păi eu de unde să ştiu eu, domnule? E ceva incredibil! Pentru mine e ceva strigător la cer! Nu pot să înţeleg! De unde credeţi că ştiu eu aşa ceva? Nu vreau să apar nicăieri. Vreau să am o viaţă normală”, a completat tânăra.

Tânărul împuşcat în cap şi în piept a fost găsit de poliţişti, luni seară, într-o maşină în sectorul 3 din Capitală. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca. Agresorii ar fi tras mai întâi o rafală, după care asupra victimei s-a tras foc cu foc, de câteva ori. Cele două persoane înarmate s-au urcat apoi în autoturism şi au fugit, au precizat sursele citate.
La faţa locului anchetatorii au găsit două arme, un pistol mitralieră de tip AKM cu pat rabatabil, de calibru 7,62 milimetri şi un pistol Makarov, de calibru 9 milimetri. Anchetatorii presupun că, în momentul în care atacatorii au îndreptat armele către victimă, aceasta s-a ghemuit în spatele portierei, iar puterea gloanţelor a fost atenuată de tabla maşinii

Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost găsit împuşcat într-o maşină, în zona Vitan. Poliţiştii au fost alertaţi de o persoană la numărul de urgenţă 112.

 
Bărbatul împuşcat în cartierul Vitan din Capitală a fost operat şi este în stare stabilă la Secţia de Terapie Intensivă, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.