Prietenia ciudată dintre o tânără frumoasă şi un om al străzii a făcut senzaţie pe Internet

Ciudata prietenie care s-a legat între o tânără frumoasă şi un vagabond, fost militar rămas pe drumuri, cu aspect de sălbatic, a făcut senzaţie pe Internet.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 22:02

Postată pe Reddit de fratele tinerei a cărei identitate nu a fost dezvăluită, povestea este înduioşătoare şi un exemplu despre cum pot depăşi doi oameni barierele de origini, vârstă, statut şi împrejurări.

Tony, un fost membru al forţelor armate care a ajuns să trăiască sub cerul liber, obişnuia să stea în apropiere de locul în care tânăra lucra. Văzându-se aproape zi de zi, au ajuns să se salute, apoi să vorbească mai mult şi, în final, au devenit foarte buni prieteni.

„În unele zile luam prânzul împreună. Tony îmi povestea despre aventurile lui din armată, despre cei dragi şi despre cine ar fi vrut el să câştige Super Bowl. Eu îi povesteam lui Tony despre problemele mele, despre cei dragi şi nu mă interesa deloc cine câştigă Super Bow”, povesteşte în scris fata, pe Internet.

Cu timpul, relaţia lor a devenit şi mai puternică. Aveau din ce în ce mai multă încredere unul în celălalt şi vorbeau deschis despre problemele şi temerile lor. „Luna trecută a fost una dintre cele mai grele luni din viaţa mea. Tony era acolo pentru mine, mă asculta în fiecare zi şi mă încuraja să merg mai departe, să-mi realizez ambiţiile şi visurile”, dezvăluie tânăra.

Gestul care a luminat-o

Într-o zi, în timp ce mergea pe stradă cu căştile în urechi ascultând muzică, a simţit o mână atingându-i umărul. Când s-a întors, l-a văzut pe Tony spunându-i că are ceva special pentru ea. A băgat mâna în buzunar şi a scos un ceas vechi, cu luneta spartă, pe care i l-a pus în palmă. „Nu e mare lucru, dar am vrut să ştii că tu ai făcut pentru mine ceea ce nu ar fi făcut mulţi alţii, doar pentru faptul că îmi eşti prietenă”, i-a spus Tony fetei. 

Ea a izbucnit în lacrimi în acel moment, dându-şi seama că, uneori, când faci ceva pentru cineva mai puţin norocos decât tine, primeşti înapoi nu mult, ci infinit mai mult decât ai oferit”. După toate acestea, fata şi-a scris povestea ca să afle şi alţii despre experienţa ei. Povestea a făcut senzaţie pe Internet.