„Prietenii” care au denunţat-o pe Elena Udrea la DNA, obligaţi să achite un credit de 60.000 franci elveţieni

Nu doar Elena Udrea trece prin momente grele, ci şi foştii ei prieteni ”din dosare”, Tudor Breazu şi Ana-Maria Topoliceanu. Potrivit stirilekanald.ro, cei doi au pierdut procesul cu o bancă şi au de returnat un credit de 60.000 franci elveţieni, făcut de cei doi în urmă cu 11 ani.

RomaniaTV.net
25 oct. 2018, 10:29
„Prietenii” care au denunţat-o pe Elena Udrea la DNA, obligaţi să achite un credit de 60.000 franci elveţieni

În timp ce Elena Udrea se află închisă în Costa Rica, prietenii acesteia au probleme serioase cu o bancă din Capitală. Miza este una importantă: returnarea unui credit de 60.000 franci elveţieni, făcut de cei doi în urmă cu 11 ani. Din aceşti bani a fost achiziţionat un apartament în care Topoliceanu deţinea 90%, iar Breazu – 10%. Imobilul a fost returnat prin legea dării în plată, însă banca a contestat decizia.

În urmă cu un an, banca a câştigat procesul cu cei doi şi a decis ”repunerea părţilor în situaţia anterioară dării în plată”, ceea ce însemna că prietenii Elnei Udrea primeau înapoi apartamentul şi rămâneau cu creditul. Breazu a făcut apel, însă acesta a fost respins definitv în urmă cu o lună şi jumătate.