Prietenul lui Dan Negru se afla la Nisa în momentul în care a avut loc atentatul. Mesajul cutremurător primit de prezentatorul tv

Unul dintre pietenii lui Dan Negru se afla la Nisa în momentul în care a avut loc atentatul. Imediat după tragedia în care şi-au pierdut viaţa peste 80 de persoane, acesta i-a scris un mesaj prezentatorului tv în care îi povesteşte totul.  Dan Negru a postat mesajul pe pagina sa de facbook.

15 iul. 2016, 07:01
Prietenul lui Dan Negru se afla la Nisa în momentul în care a avut loc atentatul. Mesajul cutremurător primit de prezentatorul tv

Prietenul prezentatorului tv povesteşte că se plimba pe promenadă în momentul în care a avut loc tragedia. Imediat după terminarea focului de artificii camionul a intrat în mulţimea de oameni. Prietenul lui Dan Negru spune că peste tot erau oameni căzuţi precum „un lan de porumb trântit la pământ”.

Dan Negru a făcut public pe contul de socializare mesajul primit de la prietnul său.

„Puiu Mușat, un roman care locuiește la Nisa și care e acu’ la locul atentatului. A scăpat. Îmi povestește pe FB”, a scris Dan Negru imediat după atentatul de la Nisa.

Atentatul a avut loc chiar de ziua naţională a Franţei. Un camion a lovit un grup de oameni care participau la o manifestaţie în Nisa. Cel puţin 84 de persoane au fost ucise în atacul terorist comis în oraşul francez Nisa, a anunţat procurorul regional, iar 18 răniţi se află în stare foarte gravă.