Prietenul se cunoaşte când eşti ATACAT de un CROCODIL: Şi-a salvat AMICUL de la MOARTE pe terenul de GOLF FOTO

Un bărbat din Marea Britanie se afla în vacanţă în Mexic alături de mai mulţi prieteni, când a fost atacat de un crocodil chiar pe terenul de golf. Animalul l-a muşcat de picior şi l-a târât spre apă. Într-un final, victima a reuşit să scape după ce reptila a fost călcată cu o maşină de golf.

12 nov. 2013, 08:31

Dougie Thomson se poate considera un bărbat norocos după ce a scăpat doar cu câteva muşcături dintr-o luptă cu un crocodil. Bărbatul se afla în vacanţă în Mexic şi juca golf cu mai mulţi prieteni, în timp ce din tufişuri a ieşit dintr-o dată un crocodil lung de patru metri care l-a apucat de picior şi a început să îl tragă înspre apă, potrivit Mirror.

Citeşte şi Infractor ghinionist: Un tânăr a scăpat de poliţie, dar nu şi de … CROCODIL

Cu toate că la început a încercat să îl lovească cu crosa de golf, reptila nu a vrut să îi dea drumul. Într-un final, un prieten de-al victimei s-a urcat la volanul ei maşini de golf şi a început să calce crocodilul, moment în care animalul a dat drumul pentru câteva secunde strânsorii, Dougie reuşind să scape. Într-un final, creatura s-a întors în apă, iar bărbatul a fost dus de urgenţă la spital. Din fericire, el nu şi-a pierdut piciorul, însă a avut nevoie de 200 de copci.

Citeşte şi Un pensionar LOCUIEŞTE cu un ANIMAL PERICULOS de care restul oamenilor fug mâncând pământul: E prietenul meu

Nu am simţit durerea, am fost în şoc. Era ca o jucărie mare care se uita la mine cu nişte ochi negri. Am încercat să îl lovesc, dar era ca şi cum aş da într-un zid de cărămidă. Unul dintre prieteni a încercat să îl lovească cu crosa, în timp ce altul a trecut cu maşina peste, lucru care l-a făcut să îşi deschid puţin gura şi să scap„, a povestit britanicul de pe patul de spital.