Prigoană: Glumim, râdem, dar nu arunci cu gunoi în candidatul tău cel mai bine poziţionat

Deputatul PDL Silviu Prigoană s-a răzgândit. După ce a anunţat că va candida, dar nu din partea PDL, acum Prigoană este dispus să concureze cu Sorin Oprescu din partea democrat-liberalilor. "Dacă m-ar susţine partidul, voi candida", a declarat Prigoană pentru Q Magazine.

RomaniaTV.net
27 mart. 2012, 12:10
Prigoană: Glumim, râdem, dar nu arunci cu gunoi în candidatul tău cel mai bine poziţionat

„Dacă m-ar susţine partidul, voi candida. Eu am anunţat că mă retrag din cursa internă pentru că am fost ţinta unor atacuri puerile şi fără rost din partea unor colegi acum, când se apropie campania electorală. Au avut trei ani la dispoziţie, mă puteau ataca atunci. Glumim, râdem, am înţeles, dar când vine campania electorală şi este vorba despre Primăria Capitalei, nu te apuci să arunci cu gunoi în candidatul tău cel mai bine poziţionat în sondaje”, a precizat pentru Q Magazine Prigoană.

Deputatul PD-L a detaliat deja cum s-ar vedea în locul lui Oprescu: un primar relaxat. Promite că, în şase luni, va face din Bucureşti un oraş curat, ca marile capitale europene.

„Eu voi fi un primar general relaxat, care va conduce o primărie europeană. În şase luni fac Bucureştiul bec. Multă lume are impresia că Bucureştiul este un oraş murdar. Nu este aşa. Conform statisticilor europene, Bucureştiul este a zecea capitală europeană la capitolul curăţenie. Dezordinea însă lasă impresia că este murdar. Peste tot afişe, graffitti, stâlpi îndoiţi şi asta deranjează. Oraşul este de fapt curat-murdar. Voi face ordine, voi da jos toate afişele, reparăm stâlpii îndoiţi. Sunt lucruri care nu costă, trebuie doar să punem oamenii la muncă. Ce ne costă o găleată de var şi o bidinea? Dau eu banii de la mine, dacă nu vrea Consiliul General. Scăpăm şi de câinii fără stăpân, voi lucra cu asociaţiile iubitorilor de câini. În trei luni, scăpăm de toate astea, apoi ne ocupăm şi de străzi suspendate şi mai ştiu eu ce alte minuni!”, a completat Prigoană.