Prigoană, scandal după ce nu şi-a putut lua copiii în vacanţă VIDEO

Scandalul Prigoană - Bahmuţeanu continuă. De data aceasta motivul îl reprezintă copiii. Deşi instanţa a decis că Prigoană are voie să meargă cu cei doi băieţi în vacanţă, cei mici n-au mai vrut să plece din casa mamei lor. Omul de afaceri o acuză acum pe fosta nevastă că i-a întors pe băieţi împotriva lui şi îi mai face o plângere penală.

24 aug. 2015, 12:13
Prigoană, scandal după ce nu şi-a putut lua copiii în vacanţă VIDEO

Deşi Prigoană a câştigat în instanţă dreptul de a pleca alături de cei doi micuţi din nou în vacanţă, omul de afaceri s-a trezit fără copii. El dă vina pe fosta soţie că i-a întors pe micuţi împotriva lui.

„O să-i depun plângere penală pentru nerespectarea hotărârii judecatoreşti.  Le-a promis (n.r. copiilor) că le face carduri bancare să-şi ia de pe internet nu ştiu ce jocuri. A promis diverse lucruri, ciocolată, bomboane, că nu e greu să suceşti mintea copiilor”, a explicat Silviu Prigoană.

În ziua în care băieţii ar fi trebuit să se întoarcă la tatăl lor, aceştia i-au trântit uşa în nas şoferului care trebuia să-i ia de la mama lor. Momentul a fost filmat de prezentatoarea tv şi difuzat pe un site tabloid.

„Era un scenariu prost, când copiii au deschis uşa, au trântit-o, pentru că le-a spus că dacă trântesc uşa în nas la cine vine după voi, mami vă ia nu ştiu ce, dar a uitat să înregistreze şi partea în care întărâta copiii”, mai spune Prigoană.

Chiar dacă nu şi-a putut lua copiii cu el în vacanţă, Silviu Prigoană a fost însoţit de o frunoasă blondă în concediu.

Citeşte şi Scandalul dintre Bahmu şi Prigoană ia amploare: A încercat să-mi otrăvească băieţii VIDEO